úterý 14. ledna 2014

España en mi corazón

Ahoj! Dnešní příspěvek bych chtěla věnovat pouze a jedině mým dojmům, vzpomínkám a zážitkům zachyceným na fotkách, které jsem měla tu možnost už dvakrát prožít ve Španělsku. Naše škola pořádá tyto poznávací zájezdy každej rok. Já, jakožto studentka španělštiny, jsem jela v roce 2011 a 2013. Co vám budu povídat, měla jsem se skvěle. Připadá mi fakt super, že naše škola tohle všechno pořádá, nabízí nám skvělou příležitost něco nového poznat a taky se ulít na 14 dní ze školy haha. Díky♥ gcajkol
2013
 
 
 2013 ZARAGOZA...Snad jeden z nejlepších dnů strávených v tomto krásném městě.

2013 SAN SEBASTIAN... Za celý pobyt jsme se k moři dostali až tady, v San Sebastianu, městě surfařů a nadšených cestovatelů ( nás :D ),ve kterém se zrovna konal filmový festival. Na fotce jsem se svou nejlepší kamarádkou.

 SAN SEBASTIAN 2013 Všichni jsme nadšení z moře, fotíme se, fotíme a zase fotíme...
 
 SAN SEBASTIAN 2013... Vlastně malé městečko poblíž San Sebastianu, jehož jméno mi uniklo. Nebylo lehké se dostat na tuto pláž, bylo to víc než obtížné, ale stálo to za to :)

 BARCELONA 2013... Naše reace na Topshop  se nesla ulicemi jako ohlušující siréna, připadala jsem si jak v těch amerických filmech. Prostě ááá. Tak to dopadá když zájezd Olomoučáků ( a Šumperáků) vtrhne do ulic velkoměsta.

BARCELONA 2013... Bez Starbucksu by to nebylo ono. Frappuccino ''lesní plody'' mi teda moc nechutnalo, navíc mě prodavačka z Jany přejmenovala na ''Lianu'', ale aspoň máme pěknou fotku.
 
BARCELONA 2013... Jedna z posledních fotek. Zbývalo asi 30 minut do odjezdu do ČR  mně se chtělo strašně na záchod :D
 
2011
 GRANADA 2011... Opět jsem potřebovala na záchod, který bohužel nikde nebyl, vlastně už ani nevím, kde jsem ho nakonec našla. ( už jsem prostě taková :D). Mimochodem jedna z nejkrásnějších pláží, na které jsem kdy byla.
 
 PLAYA DE LOS MUERTOS ( Pláž mrtvých) 2011... Největší vlny, jaké jsem kdy zažila.

BARCELONA 2011... S trošku jinou náplní než v 2013:)
 
Co vy a vaše cesty? Jakou zemi máte nejraději?
 
SHARE:

3 komentáře

  1. Španelsko miluju! Nejkrásnější země pro dovolenou! Byla jsem v Peniscole,Barceloně, Blanes, Oropese, třikrát na Mallorce a nemůžu se nabažit! Krásné fotky!

    Laková Give zde!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti zavidim dekuju :) Spanelsko je dabest!

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig