úterý 12. listopadu 2013

The world without art is just "EH"

Představte si svět a v něm plno lidí procházejících šedými uličkami, bez emocí, bez citů a bez sebemenšího smyslu života. Studené a prázdné zdi, vše jen zalité šedí. Tato představa se mi docela živě promítá v hlavě. Co by bylo, kdyby lidé neznali umění, jak by vypadal svět? Chtěla bych v takovém světě vůbec žít? Nechtěla. Prostě, "The world without art is just EH".Umění je jakousi nepostradatelnou součástí mého každodenního života. Neustále něco vytvářím, mnohdy je to nepoužitelné, většinou se pouze nudím ve škole a něco si čmárám, někdy mám však konkrétnější záměry. Kreslení a malba je to pro mě způsob, jak vyjádřit své pocity, jak se uvolnit, dokážu tím strávit několik hodin. Tady jsou některé z mých "prací" :).

John Lennon- Imagine http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8




čmárám si po rukách( taky možnost, jak se vyjádřit)
 



SHARE:

12 komentářů

  1. Nádherné! Na tvá díla bych mohla koukat celý den :-)

    OdpovědětVymazat
  2. wow, skvela prace! talent:)

    PS: Zapoj se do giveaway na mem blogu o printic fotky:) http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, akorát ten citát musí být správně: Earth without "art" is just eh.

    Takhle to moc nedává smysl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten citát není z moji hlavy, setkala jsem se s ním pouze v podobě The world without art is just eh. Jako nevím, mě to smysl dává, ale díky za upozornění:)

      Vymazat
  4. Nádherná díla! jsi prostě talent!:)

    sunstreetmonidesign.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig