středa 1. ledna 2014

FASHION IS RELIGION by Thu Huong Truong

Sympatická, kreativní, sladěná do posledního detailu, přirozeně krásná a talentovaná, taková je česká blogerka Thu Huong Truong. Její blog nesoucí název Fashion is religion je pro mě dávkou inspirace a stylu.
 
 
 1. Co tě vedlo k tomu, že jsi začala blogovat?

  Sledovala jsem pár blogů, a tak jsem to chtěla zkusit taky. Navíc to bylo v době, kdy byl ve Vietnamu Nový rok. Neváhala jsem a začala něco novýho.

2. Jak bys popsala svůj styl oblékání?
 
 Můj styl je dost jednoduchý, zaměřuju se hlavně na detaily, neboť detaily dělají celek. Taky miluju kontrast, často kombinuju elegantnější prvky s rockovými. A taky ráda kombinuju materiály. Monochromní outfit, kůže, transparentní šifon, džínovina, kožich, atd. Znáte to.

3. Měla jsi někdy období, že bys s blogováním nejraději skončila?
 
 Takový období jsem měla jen jednou - když mý spolužáci přišli na můj blog. Teď se tomu musím smát. Taková blbost. Je mi jedno, co si ostatní myslí, hlavně, že mě to baví.
 

4. Máš něco přes 600 pravidelných čtenářů, co na to říkáš?
 
Co na to říkám? "Pane bože, pane bože, pane bože! Už je jich přes 600!!". Ne vážně, hrozně si toho cením a děkuju všem, kteří mě podporují a dávají mi sílu pokračovat! :)
 
5. Kde nejraději hledáš inspiraci?
 
 Všude. Na ulici, ve výlohách, ve filmech, na ostatních blozích.. A když už někdy fakt nevím, vždycky mě zachrání lookbook.
 
 6. Téměř každý tvůj  příspěvek nese název po nějaké písničce, podle čeho písničky vybíráš? (Jinak fakt super výběr! ;) )
 
Všechny písničky který na blog dávám, jsou z mýho playlistu a vybírám je podle toho, jak je mám s tím dnem/ outfitem/ kusem oblečení spojený. Skoro vždycky v tom je něco osobního. Blog dělám hlavně pro sebe a ty písničky mi ty chvíle vždycky líp připomenou.
 
 
7. V jakých obchodech nejraději nakupuješ oblečení a boty?
 
H&M, Zara, Mango ... klasika. Já vím, je to smutný. Každopádně jsem zjistila, že v H&M mají fakt pohodlný boty. Všechny, který od tamtud mám /a že to jsou pořádný podpatky/ jsou mega pohodlný. 
 
 

8. Jaké blogy patří mezi tvé nejoblíbenější?
 
 Nejvíc asi http://www.milkwoman.cz/ a http://live-in-fashion.blogspot.cz/ - miluju jejich styl. Pak http://mymagic-fashion.blogspot.cz/ - krásná, mladá, stylová, http://www.myraspberrylife.com/ - nejlepší random fotky, http://boulevarddeprague.blogspot.cz/ - obdivuju její DIY věci, http://rockdress.blogspot.cz/ - skvěle píše, http://www.theblondieverse.com/ & http://fashionpicanteria.blogspot.cz/ - vždycky pobaví! A spousta dalších.. ;)

9. Kolik času denně věnuješ blogu?
 
 Nepočítala bych to denně, protože blogu se nevěnuji každý den. Každopádně když už, tak focení nás baví, klidně si hrajem i hodinu..nebo 10 minut. :D Fotky moc neupravuju, maximálně přidám kontrast, což zabere tak 15 min i s nahráním na blog. Napsání článku - to záleží. Někdy ho mám napsaný hned, někdy to nechám na "zítra". Taky mi občas dává zabrat i vhodná písnička, která by se k outfitu hodila, když už v tom není nic hlubšího. Takže to je hrozně relativní! :D

10. A poslední otázka(trošku divná :D). Stává se ti, že po tobě lidi na ulici pokukují?
 
 Heh, občas. Když mám podpatky, silonky, šortky. Nebo děrovanej svetr. No co. Jsme v Česku, co se dá čekat. ;)
 
 
 
SHARE:

11 komentářů

Blog Layout Designed by pipdig