úterý 25. března 2014

LITTLE BUNS

Až dodnes jsem žila s iluzí, že Češi nejsou zas takoví čumilové, jak se o nich (nás) říká. A to byla velká chyba. Na školních chodbách jsem si připadala jako na přehlídkovém mole, všichni doslova zírali na moje vlasy, někteří se snažili být nenápadní, ale moc se jim to nedařilo. Někteří zase ,,nenápadně" říkali: ,,Ta holka vypadá jak Mickey Mouse!"  Já jenom nechápu, proč to tak všichni řeší. Neřeknu, kdybych měla na hlavě Buckinghamský palác, já ale měla jen dva malý drdoly! :D Wake up!
 








Jeans: Topshop, Crop top, Coat: H&M

 
SHARE:

10 komentářů

  1. ten gif awwwww <3 jako na mě u nás čumí, i když mám džíny s vysokým pasem, natožtak drdůlky, haha, ale sluší ti!
    ady.

    OdpovědětVymazat
  2. u nás na slovensku a v česku sú ľudia strašne konzervatívni, čumieť budú stále :) aj tak nemá nikto z nich odvahu sa aspoň trochu odlišovať ...tebe pristane čokoľvek, takže po škole môžeš chodiť s hrdosťou a nikoho si nevšímať ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejny názor,je tolik holek,ktery bych od sebe nerozeznala;všechny maji stejnokroj: černy leginy(nejlepe s prosvitajicima tangama),guess tričko s kaminkama a lesklou bundičku. :-D Prostě nic originalniho. Moc ti děkuju <3

      Vymazat
    2. ACH, napsalas to krasne ♥ :D
      ps- přijde mi to megasupeer!!

      Vymazat
  3. Znám to ;) Například jsem si vzala legíny s mickey mousem chápu je to trošku úlet ,ale tolik lidí se za mnou snad neotočilo u nás se to strašně v ČR moc řeší ,jak kdyby bůhví co :/.. Všíchni jsou moc ve stylu zaprclý :/ ;) Jinak ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  4. To je fajn, taky jsem to nosila, ale ted mam na to kratke vlasy :(. Jinal ti rozumim, zazila jsem si na gymplu svoje, kdyz jsem prisla s modryma vlasama ;)
    www.eivapoppins.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. OMG TY JSI TAK ÚŽASNÁ! ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig