čtvrtek 20. srpna 2015

KRAKÓW ( II.)

Co jsme dělali první dva dny, se můžete dočíst tady. Ještě než se ale pustíte do čtení, koukněte na video z celého výletu. :)
 
 
 DEN 3.
 
Hned po snídani jsme se vydali do centra, kde jsme navštívili nádherný Mariánský kostel. Rozhodli jsme se, že se na pár hodin rozdělíme. Já se s očekáváním, že si alespoň něco malého koupím, opět vydala do nákupní galerie. No dobře, opět jsem skončila se starbucksem v ruce a musím říct, že mě docela překvapilo když jsem místo růžového ibiškového čaje dostala jakousi průhlednou tekutinu, naštěstí to chutnalo stejně, ale na fotku to nebylo :D Po neúspěchu v nákupáku jsem se rozhodla vydat se znovu do židovské čtvrti. Společně s tátou jsme pak šli na oběd do Hard Rocku, kde jsem si dala big cheeseburger, mňam! S plným břichem jsme se překvapivě opět odkolíbali do židovské čtvrti na domácí citronovou limonádu a vylezli na radniční věž. Na pokoji jsme dali sprchu a trošku si odpočinuli a k večeru opět vyrazili do města.
 

 DEN 4.
 
 Poslední celý den v Krakově jsme si patřičně užili, a to tak, že jsme si půjčili kola a křížem krážem projezdili město. Nechyběl oběd v židovské restauraci, domácí limča a taky večerní posezení v kavárně na terase s výhledem na osvětlený Krakov, krása! :)
 
SHARE:

12 komentářů

  1. Video som videla už skôr a je úžasné ♥ Tie šaty sú krásne a veľmi ti pristanú!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, škoda, že nie je viac foto a textu :) mala som to prečítané za chvíľočku :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to právě nechtěla dělat zbytečně dlouhé, ale příště se teda klidně víc rozepíšu :))

      Vymazat
  3. takovou bedýnku na kolo bych také chtěla, jinakmoc hezké fotografie, ted si jdu pustit video;)

    OdpovědětVymazat
  4. Krakow je božské mesto, chcela som ho navštíviť cez leto ale nevidalo..

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
  5. Video strašně hezké :). V Krakově jsem byla bohužel jeden den, ale vypadalo tam to hezky, sympaticky. Jenom Wawel se mi moc nelíbil, na mě je to moc velký mišmaš. A vtipná byla věc, že když jsme tam nakupovali v nějaké sámošce, tak jsme promluvili česky a prodavačka nám začala zpívat Jožina z bažin :D.

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig