středa 30. září 2015

MY PLACE

Aby tu nebyly pořád jenom outfity, rozhodla jsem se vám ukázat pár záběrů z mého pokoje. Jedná se o místo, kde trávím většinu času, když jsem doma, o můj osobní prostor, který mě nějakým způsobem charakterizuje. Pravda, žlutá barva není zrovna můj šálek kávy, co se stěn týče a zároveň je dobrým důvodem, proč by se mělo umožnit cestovat časem, abych svému desetiletému já sluníčkově žlutou zatrhla. No dobře, když pominu malbu, můj pokoj se mi líbí, je mou součástí už osmnáct let (pokud chcete tak celý život ). Když si vzpomenu, co všechno už prožil a kolik vzpomínek je v něm zapsáno... Tak například hokej kuchyňskýma vařečkama, tréninky basketu, kabaretní vystoupení, talentovou show, několik pádů ze židle, několik z postele, marné pokusy udělat stojku nebo třeba snowboardování na plyšovém praseti. Co vy a váš pokoj? :)
 
 
SHARE:

5 komentářů

  1. Jéj, tak to je nádherná žltá farba, z tvojej izby ide neskutočná energia tepla a radosti! Tie fotečky sa mi veľmi páčia ♥ Moja izba nie je tak celkom moja, je to skôr multifunkčná izba pre všetkých plná bordelu, a tak je mojim jediným priestorom na realizovanie iba nástenka!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvěle napsaný článek, snowboardování na praseti mě úplně dostalo :D Jinak máš krásný pokoj, líbí se mi všechny ty fotky a hlavně mapa světa ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou, ta barva pokoje je dokonalá, takovouhle žlutou miluju :). A jinak se mi pokoj taky moc líbí, hlavně ty "šňůry na fotky" . Taky jsem takovou věc měla, ale zdaleka nevypadala tak hezky jako ta tvoje, takže jsem to zrušila.
    A můj pokojíček toho moc nezažil (i když... :D), párkrát jsem se už stěhovala, takže byl ochuzen :'( :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ty "šńůry na fotky" jsou inspirovány, nebo spíš okopírovány :D z eshopu Uban Outfiters, kde jsem právě jednou našla takovejhle věšák na fotky a pověřila dědu, aby mi podobnej vyrobil. :D

      Vymazat

Blog Layout Designed by pipdig