středa 25. listopadu 2015

Easy recipe - Breakfast or lunch?


Dnešní post bude možná trošku jiný, než jste čekali. Rozhodla jsem se vám ukázat jednoduchý recept na rychlou, ale zato skvělou snídani, kterou si vlastně můžete dát klidně i na oběd nebo večeři. Tak jdeme na to! :)

// Today's post will be little bit different than you have probably expected. I've decided to show you my favourite breakfast which is really easy to prepare and if you want, you can also have it either for lunch or dinner. So let's get it started! :)

Co budeme potřebovat?

// And what we need?


1. Banán rozmixujte.

     // Mash the banana you prepared.


2. Do misky nasypte ovesné vločky a zalijte je mlékem. Poté dejte do mikrovlnky zhruba na 3 minuty

  // Put the rolled oats into a bowl, add some coconut and pour a small glass of milk into the     mixture. Afterwards put the bowl into microwave for approximately 3 minutes.


3. Zatímco budou vločky v mikrovlnce, připravte si granátové jablko.Teplou směs smíchejte s bílým jogurtem.
     
// While the mixture of oats and milk is in the microwave prepare the pomegranate. Then take out the bowl from microwave and add yogurt. Mixt it properly.

 
A máte hotovo! Teď už jen stačí vše naaranžovat do misky nebo hlubokého talíře a ozdobit chia semínky a kokosem. :)
 
// And you're done! Now just arrange everything into another bowl or soup plate. Don't forget to top it with chia seeds and coconut. :)
 
 
 
SHARE:

3 komentáře

  1. Yummy :) Vypadá to moc dobře a hlavně to má spoustu vitamínů :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy som nejedla granátové jablko ani chia semienka a ani vločky, takže by bolo vážne zaujímavé to skúsiť. Taktiež som neskutočne zvedavá ako tie chia semienka chutia, pretože si to absolútne neviem predstaviť a množstvo ľudí je tým teraz posadnutých, tak by som rada zistila čím to je;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týjo, tak to musíš určitě vyzkoušet! Granátové jablko je jedno z mých nejoblíbenějších ovocí. :) A popravdě ty chia semínka v podstatě sami o sobě žádnou chuť nemají, teda alespoň mně to tak připadá :D Jsou ale super jako chia puding, kdy se nasáknou mlékem nebo právě takhle na ozdobu a zpestření. :)

      Vymazat

Blog Layout Designed by pipdig