pátek 20. listopadu 2015

LAYERS (also in english)

Snažím se trochu naladit na vánoční vlnu, přičemž poslouchám svůj oblíbený "summer mix". Stejně jako každý rok mi podzim uteče neuvěřitelnou rychlostí, ale mé myšlenky jsou stále blíž létu než zimě a Vánocům. Taky si začínám uvědomovat, jak se každým dnem přibližuju k maturitě a všem těmhle "dospěláckejm" věcem a čas mi vyloženě protéká mezi prsty, což mě často každý den přivádí k lehké panice. Ačkoliv posledních pár týdnů pro mě nebylo úplně nejlepších, můj život není jen černý! Všechno zlé, co se děje se dříve či později vyváží radostí a štěstím, a to nejen v mém případě! ;)
// I'm trying to put myself in "christmas mood" while listening to my favourite summer mix. Autumn goes by too fast as every year and my thoughts  are still aiming more to summer than winter and Christmas. What's more, I'm starting to realize that I will graduate pretty soon and that I have to deal with the "adult stuff" which is waiting for me and I've never done before. The fact that time flies too fast makes me quite nervous. Although the past few weeks haven't been the best, my life isn't that bad! Actually everything bad that happens will ,sooner or later, be balanced by happiness! ;)

 Cardigan - Reserved
Jacket - New Yorker
Boots - Deichmann
Skirt - H&M
SHARE:

5 komentářů

  1. Super kombinace, kterou nejde přehlédnout :) moc se mi líbí bunda!!

    OdpovědětVymazat
  2. Táto kombinácia je dokonalá, milujem, keď sa niekto dokáže vyhrať s dĺžkami a neskutočne sa mi páči ako ide ten sveter s kabelkou a so sukňou ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Taky to tak cítím, děje se něco strašného, ale pak to bývá povětšinou vyváženou něčím hezkým (pokud si to ale stihnu uvědomit, že). Prostě: "Jednou si dole, jednou nahoře..." ;).
    A ten kardigan je úžasný, musím říct, že takový...vánoční :D!

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig