středa 2. prosince 2015

Christmas Edition - PRESENTS IDEAS

Vítám Vás všechny u prvního článku z Vánoční edice! Pokud nevíte, o co se jedná, tak jde o to, že každou středu až do Štědrého dne na blogu naleznete nový článek s vánoční tematikou. Asi Vás nepřekvapí, že ani já si neodpustím Vám předat pár tipů na vánoční dárky pro vaše blízké nebo inspiraci na to, co byste třeba chtěli najít pod stromečkem. :)
 
// Hello everybody! So this is the first post from Christmas Edition! If you don't know what is going on, let me explain it briefly. The thing is that there will be new post dedicated to Christmas topics every Wednesday till the Christmas Eve. In this post I will give you some Christmas presents tips and ideas either for your acquaintance or yourself. :)
 
 
Hrnečky - Pro mě není lepší pozornosti než  hrnečku s originálním nápisem. Skvělý výběr mají v Urban Outfitters, kteří posílají i do ČR! :)
1... link
4... link

Plátěná taška - Praktické dárky opravdu vedou! Nejen, že tahle taška s pizzou zaujme na první pohled, ale také pojme spoustu věcí. Velký výběr plátěných tašek najdete na ZOOTu.
2... link

Kosmetická taštička - Je nedílnou součástí výbavy každé ženy či dívky. A co teprve tahle bláznivá z Urban Outfitters!♥
3... link

Tangle Teezer - Tohohle vlasového pomocníka určitě všichni dobře znáte. Poradí si i se zacuchanými vlasy a je k dostání v mnoha barevných provedeních.
5... link

 

Peelingové mýdlo - Malá, ale rozhodně velmi užitečná radost.
6... link
 
Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual - Neznám voňavější a příjemnější sprchový gel! Pomeranč v Belgické čokoládě nebo Irská káva mě dostaly!
 
EOS - Další drobnost, která může udělat radost třeba kamarádce je voňavý balzám na rty. Eos můžete sehnat opět na Urban Outfitters.
8...link
 
Lak na nehty - V neobvyklých odstínech určitě potěší.
9...link
 
Šampon na vlasy Aussie - Můžu jen doporučit! Já mám zkušenost s tímto Mega Instant, který vlasům dodá lesk a tvar. Seženete ho napříhlad v DM drogeriích.
 
 
Plátěné tašky - Myslím, že tašky s originálním vzorem či nápisem potěší jak holky, tak i kluky.
1... link
6... link
 
Sprchový gel - Taková ta klasika, která nikdy nezklame.
2... link
 
Batoh - Je, podle mě, skvělým dárkem třeba pro přítele nebo bráchu.
3...link
 
Ponožky - Těch není nikdy dost!
4... link
 
Spodní prádlo - Trenky a ponožky v dárkovém balení jsou ideální volbou snad pro všechny chlapy, počínaje bráchou a konče dědečkem.
5... link
 
Hrnek -  V originálním provedení i s místem na sušenky seženete na Urban Outfitters.
7... link
Knížka - Co třeba jedna z napínavých detektivek od Jo Nesba?
 
Čepice - Originální čepice nebo beanie je dobrou volbou. Zrovna tuhle seženeš na Hype.com
8... link
 
Deodorant - Určitě není jen dámskou záležitostí.

SHARE:

6 komentářů

Blog Layout Designed by pipdig