neděle 20. března 2016

FANTA

Jako první bych se chtěla omluvit za menší aktivitu, těžko se tomu věří, ale přesně za měsíc a dva týdny začínají písemný maturity, z kterých mám upřímně ještě větší bobky než z těch ústních, a já samozřejmě nic nestíhám. Nechci být ale jen negativní, život je totiž jedna velká houpačka. Jednou jste dole a pak zase nahoře, ale ať už je vám jakkoliv, vždy stojí za to bojovat za své sny a "neházet flintu do žita". Poslední týdny, ačkoliv mi splývají v jeden dlouhý den, přinesly spoustu nových příležitostí a radostí v podobě nových bot, návštěvy kadeřnice, dobrýho jídla nebo třeba skvělýho "workoutu". Stále je zde něco, na co se můžu těšit, a to mě drží nad vodou! :)
 
//First of all, I'd like to apologize for my low activity. It's hard to believe, but I'm having state examinations in certainly one months and two weeks and I'm not prepared yet at all. Ok, I don't want to be negative, life is a one big swing - once you're down and once up, but wherever you're, it's always worth fighting for your dreams and don't give up! Although last weeks have been tough for me, they have brought new experience and happiness in form of new shoes, new hair cut, delicious food and some good workouts. There is always something you can look forward to! :)


 Sweatshirt - Choies.com
Jeans - Ann Christine
Boots - Deichmann
Long shirt - H&M
SHARE:

4 komentáře

  1. Skvělý extravagantní outfit! :) Neboj, maturitu zvládneš a pocit, že nic nestíháš, jsem měla taky, ale nakonec to vždycky nějak dopadne :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ani by som nepovedala, že sa mi to tak veľmi bude páčiť, ale vážne - páči sa mi to!!

    OdpovědětVymazat
  3. Je zvláštní, že to mám přesně jako ty - někdy se neorientuju v čase a všechno mi přijde jako jeden dlouhý den a nebo naopak událost vzdálená milion let (a přitom stará jen dva dny).
    A ten outfit...čím dýl s ena něj koukám, tím víc se mi líbí. A ty v něm úplně zýříš, jde vidět, že ti udělalo radost ho nsoit :D :).

    OdpovědětVymazat
  4. uzasna mikina! By som sa za tebou otocila :)


    Pozyvam na giveaway o balicek Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig