pondělí 11. dubna 2016

BARCELONA - Day three & Day four

Pokud jste ještě nečetli článek o mém prvním a druhém dnu v Barceloně, mrněte sem. Dnes mám pro vás část druhou. :)
//If you haven't read the article about my first and second day in Barcelona yet, you can check it out here. Today I prepared part two. :)
 
DAY THREE


Hned ráno jsme zamířily k úžasné Sagradě Familii, abychom tak předešly dlouhým řadám. Řada dlouhá opravdu nebyla, ale vstupenky byly bohužel k dispozici až na šestou večer. Nakonec jsme se rozhodly návštěvu oželet, já byla uvnitř už dvakrát a mamka usoudila, že o to vlastně zas tak moc nestojí.
//We aimed to Sagrada Familia quite early in the morning to avoid long queues. The line wasn't really long, but unfortunately tickets weren't available until six pm. At the end, we decided not to go inside. I've already been there two times and my mum concluded that she wasn't that much fancy going inside.


 Pokračovaly jsme na pláž a do mořského akvária.
//Then we went to the beach and visited a huge Aquarium. Unfortunately didn't take any pictures in there, but I incorporated some short clips in my video. :)


DAY FOUR
 
 
 Čtvrtý den se nesl především v duchu návštěvy Parku Guell. Tomuto skvělému zážitku jsem věnovala celý jeden post tady. :)
//Our fourth day was all about Park Guell. I dedicated one separated post to this amazing experience here. :)


A tady jsme ukončily náš výlet, u vítězného oblouku.
//And this is where we ended our trip, Arc de Triompf.

Nezapomeňte si pustit video, které vše dokonale shrnuje! :)
Don't forget to play the video! :)



SHARE:

1 komentář

Blog Layout Designed by pipdig