sobota 11. června 2016

BASIC TEE

Hi there! Dnes s vámi budu s radostí sdílet tyhle fotky, které docela paradoxně patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších. No vlastně nechybělo málo a žádný fotky by ani nevznikly. Žádný vhodný prostředí, ulice plný lidí a level mý stydlivosti ve výšinách nejvyšších. Sama nechápu, že focení outfitu před lidma mi dělá takový problém, ale focení jóga pozic ve sportovní podprsence a legínách na veřejnosti zvládám úplně v pohodě. Výsledek zmiňovaného "jogínského" focení budete moci sami brzo posoudit. Myslím, že v mém případě opravdu spíš záleží na tom, s kým jsem, než na tom, co dělám. Třeba včerejší focení s kamarádkou Marťou jsem si opravdu moc užila, i když na nás koukalo mnoho zvědavců, troubilo několik aut a pár z nich dokonce i zastavilo, aby jim neunikl žádný detail, nic mě nerozhodilo a mohla jsem tak být naprosto sama sebou. Co se outfitu týče, mám na sobě takovou svou letní klasiku. Džínovým šortkám a jednoduchým topům jsem věrná už několik let a za tu dobu mě ani jednou nezklamaly. Jak se líbí fotky vám? :)
 

Sunglasses - Reserved
Shorts - Forever21
T-shirt - Bershka
Shoes - CCC
SHARE:

3 komentáře

  1. Outfit je krásný! Musí to být zvláštní pocit, si jen tak stoupnout na ulici a začít fotit outfit.. ještě kdyby tam na mě troubily auta, máš můj obdiv, já bych to nedala!


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Člověk si časem zvykne, ale jak jsem psala...u mě opravdu záleží na tom, s kým fotím, jaká je atmosféra,nálada,atd. :)

      Vymazat
  2. Úplne ti rozumiem. Tiež mám s fotením outfitov na preľudnených uliciach problém :D
    Mimochodom, šortky sú super čo mi pripomenulo, že si musím nejaké na leto zaobstarať :)
    MargiFashion

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig