pátek 15. července 2016

RECIPE - SUMMER DRINKS

Léto už je v plném proudu a co lépe osvěží než domácí limonády? Já jsem na nich minulé léto naprosto ujížděla, hlavně na těch v kavárnách a restauracích, a jinak tomu nebylo ani letos v červnu. Jediné, co se změnilo je, že jsem si je začala dělat i doma. Dnes jsem se rozhodla s vámi sdílet návod na mé dva nejoblíbenější letní nealko nápoje, tak jdeme na to.
 
1.
You will need:
- lemon
-mint
-tap water
 
První je úplná klasika, zkrátka jen nakrájíte citrony, zalijete je vodou a přidáte čerstvou mátu. Já pro výraznější chuť ještě do sklenice vymačkám trochu citronové šťávy.

 
2.
You will need:
- strawberries mixed with sugar ( leave them in a fridge for one hour )
- mint
- tap water
 
 Druhý nápoj vyžaduje trošku delší přípravu. Jahody v misce smíchejte s cukrem a dejte tak na hodinku odležet do ledničky. Potom už jen jahody z misky přemistěte do sklenice, přidejte mátu a samozřejmě vodu.
SHARE:

5 komentářů

  1. Mňam! Bez první limonády si už nedokážu představit léto. Vodu s citronem a případně mátou piju po litrech a zbožňuji to! :) Druhý nápoj jsem zatím nezkoušela, ale jakmile budu mít jahody, rozhodně to zkusím. Musí to být také dobrota. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  2. Ten prvý nápoj si robím doma dosť často a veľmi rada ho aj pijem! Limonády sú pre mňa dôležité v lete, akurát ma štve, že vo väčšine reštaurácii mi do nich dajú namiesto vody sódu a ešte aj ľad. To nenávidím. Poznám len pár miest, kde robia výbornú limonády bez sódy a ľadu ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ten první drink piju pořád! Jinak můj další oblíbený drink je voda, jahody, boruvky a maliny, nechat odstát a hodit tam led a je to největší mňamka třeba k večeři! Kompromis mezi jídlem a pitím :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig