neděle 28. srpna 2016

Come With Me Now

Pomalu se navracím zpátky do svý domácí rutiny. Může to znít dost nudně, ale já si to vlastně dost užívám! Zdá se mi, jako bych se na poslední chvíli snažila dohnat všechny ty letní dny, kdy jsem byla pryč a neměla tak možnost dělat to, co dělám teď. Tím mám na mysli třeba se jen tak poflakovat s kamarádkama, vysedávat po kavárnách, povalovat se u vody a rozebírat problémy světovýho kalibru. Tohle mi na Mallorce chybělo a já se těšila, až všechny tyto aktivity budu moct po návratu zrealizovat. Musím vám říct, že jsem moc ráda, že mé okolí tvoří lidé, kteří ho tvoří a bez kterých bych se momentálně necítila tak, jak se cítím. Ok Jani, dost sentimentálních řečí, jo? Kromě už zmiňovaných aktivit jsem také v poslední době nafotila pár outfitů a dnes vám jeden z nich ukážu. Outfit je to v podstatě úplně jednoduchej, jen jsem si trošku vyhrála s doplňky. Výrazný náhrdelník jsem nahradila šátkem uvázaným kolem krku. Jak se vám to líbí? :)
// I'm slowly getting back to the routine which may sound boring, but I'm actually enjoying it pretty much. It seems like I'm trying to catch up with all those summer days spend with my friends just hanging around, chilling by the lake and having coffee while talking about literally everything. This's what I was really looking forward to while being stuck in Mallorca hahah. No, I'm joking a bit now but I'm happy to be now surrounded by people I haven't seen for a while and who mean the world to me! Ok Jana, It's time to stop being sentimental! Apart from having fun I've shot some outfits recently and today I'd like to show you one of them! The outfit itself is quite simple, but I played around with accessories a bit and tied up a bandanna around my neck instead of  wearing a striking necklace. How do you like it? :)
 
 
Skirt, Top, Jacket - H&M
Shoes - Adidas Stan Smith
 
SHARE:

13 komentářů

  1. Wow outfit je krásny veľmi sa ti hodí ta sukňa !♥

    Na mojom blogu prebieha Giveaway bola by som rada ak by si sa zapojila ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Tá sukňa na tebe vyzerá úžasne ♥ A tá šatka je skvelý doplnok!

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit se mi líbí moc (a to opálení ti fakt sluší ;) <3. A taky mám ten pocit z lidí kolem mě, když se tak kouknu, tak mě většina mých kamarádek/dů fakt definuje. Jejich nejdůležitější rysy tvoří mě, tak bych to řekla :D.
    A v té uličce jsme taky teď fotili, je to tam krásný!

    OdpovědětVymazat
  4. super outfit a vyfoceno v krasne ulicce:)

    www.bridgeofmemories.co.uk

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig