neděle 21. srpna 2016

MALLORCA DIARY- back home

Pěkný nedělní ráno všem! Já jsem se včera po dvou měsících vrátila z Mallorky a ano, když řeknu, že mi to tam chybí, nebudu lhát. Sice jsem se už těšila domů a některý dny jsem si nepřála nic jinýho, než nasednout na letadlo a vrátit se do Česka, ale přeci jenom dva měsíce jsou dva měsíce a mně se teď docela těžko vrací do mýho domácího režimu. Tak nějak zjišťuju, že vlastně nevím, co se životem, jak ho uchopit a jak se s ním vypořádat. Cítím teď jen takovou prázdnotu, která ve mně po návratu přebývá, ale zároveň cítím neuvěřitelné bohatství. Nemluvím teď o penězích, čert je vem, ale o zkušenostech, který jsem načerpala, o pádech a vzestupech, kterýma jsem si prošla, o radostech i zklamáních, který mi zkřížili cestu a taky o lidech, s kterýma jsem měla možnost se potkat. Někdo mý srdce jen podepsal, někdo se do něho vyloženě vryl a někdo ho roztříštil na malý kousíčky, který se teď docela těžko slepují. Ať si na mě život ale připravil cokoliv, ať jsem se rozhodla dobře či špatně, vždycky to byl krok dopředu, klíč k novýmu poznání a zkušenostem. No a víte co? Co kdybychom se společně podívali zase na nějaký fotky, co jsem za poslední dobu shromáždila?
 
 
 A pokud vás zajímá něco víc z mýho pobytu na Mallorce, koukněte na vlogy,  který jsem tam točila. Zatím jsou venku čtyři videa a to pátý, poslední, by se k nim mělo brzo přidat. Zároveň, pokud na mě máte jakékoliv otázky, ať už v souvislosti s Mallorkou nebo něčím úplně jiným, sem s nimi! :) V blízký době plánuju natočit nějaký videa a jedno z nich by mohlo být právě něco na způsob Asku.
Předchozí dva vlogy jsem už zmiňovala v jednom starším postu, takže dneska číslo tři a čtyři.
 

SHARE:

6 komentářů

  1. Dva mesiace sú dosť dlhá doba ale podľa fotiek vidím že tam muselo byť nádherné a dúfam že si si to tam užila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Užila a hlavně jsem získala spoustu nových zkušeností! :)

      Vymazat
  2. Krásne fotky a krásne napísané. Môžem sa opýtať odkiaľ sú tie biele šaty? Hrozne sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!:)) No šaty jsou přímo z Mallorky,z jednoho tamního obchůdku.

      Vymazat
  3. Skvělý příspěvek :) moc ráda bych se na Mallorku mrkla :)

    Style Solution - soutěž o Bourjois!

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ti tak neskutočne závidím ten čas strávený tam a tie skúsenosti, ktoré si nadobudla! Síce neviem, ako by som to zvládla, ale ty si jednoducho úžasná a ešte si urobila aj tie najkrajšie fotografie a zábery ♥ Ten západ slnka bol nádherný, aj keď ja som si v Grécku vychutnala východ, ktorý mi učaroval! A ja som teda "kočkař", ale chápem ten tvoj respekt, veď mačky sa stále tvária ako najviac dôležité ;D Už sa teším na ďalšie tvoje videá a určite aj na ask ♥

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig