sobota 3. září 2016

LOST MY HEAD

Tak dneska to pojmem trochu víc elegantněji, co říkáte? V tomto outfitu jsem strávila můj narozeninový den, kdy jsem se po dlouhé době sešla na oběd s taťkou, kterej mimochodem mezitím, co já jsem byla na Mallorce, zažíval taky pěkný dobrodružství, a to road trip po Norsku. No řeknu vám, podle fotek, který mi ukazoval, to tam vypadalo báječně! Zatím mi ale nezbývá nic jinýho, než si tuto destinaci napsat na seznam mých vysněných míst a vyčkat na ten správný čas! A pokud bych se měla vyjádřit k outfitu jako takovýmu, vsadila jsem na nefalšovanou černo-bílou kombinaci a samozřejmě jak jinak než na jednoduchost. Co na něj říkáte? A taky mi nezapomeňte napsat, jaká destinace je ta vaše vysněná, nebo ještě líp, kam se chystáte? I když Norsko zní lákavě, má #dreamdestination je stále nejspíš Austrálie!

// So as you can see I went for a bit more elegant outfit this time. I did so mainly because of my birthday lunch I got invited for by my dad, who I hadn't seen for a long time by the way. While I was having the time of my life in Mallorca, he was on a road trip across Norway. Well, the pictures he showed me were so amazing that they made me to add Norway to my traveling list as well. So maybe you'll find me there one day! Talking about my outfit I would just like to point out that I went for my favorite black and white combination and simplicity of course. What do you think about it? And don't forget to tell me what destination is your dream one or better what destination are you planning to visit? Although Norway looks pretty good my dream destination is probably still Australia!
 

Shorts - Lindex
Shoes - Primark
Shirt, Crop-top - H&M
SHARE:

12 komentářů

  1. V tomto outfite opäť vyzeráš dokonale ♥ Nórsko je určite nádherné! Ja sa teraz v prvom rade chcem dostať do toho Španielska! Ale taká moje dream destination by bol Island alebo jednoducho Škandinávia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Dianko!♥ Španělsko můžu jenom doporučit!

      Vymazat
  2. Krásný fotky, moc ti to sluší, já pořád koketuju s myšlenkou si ušít podobné elekgantní šortky, no a ty boty jsou pro mě top. Pro mě je tolik vysněných destinací, že ani nevím kteoru vybrat jako první:) A ještě jednou přeju všechno nejlepší k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Luci za komentář i za přání! :) Ušít si šortky je skvělej nápad!:)

      Vymazat
  3. jééé moc sluší, ty botky jsou top :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neskutočne ti to pristane :) Tá dlhá košela vyzerá super. A moja vysnívaná destinácia? Fuu, tých je :D ale v prvom rade asi Španielsko a vrátiť sa späť do Toskánska :) A potom samozrejme ešte Londýn a Amsterdam! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peknučké fotky a naozaj veľmi pekný look ;)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. wooow brutalne krasne si opalena :)

    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. máš parádní fotky i styl, zvlášť ta "mramorovaná" košile je supr :)

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní outfit! <3

    http://marketafrank.com/

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig