středa 14. září 2016

TRAVELING

Jak už nejspíš všichni víte, cestování je pro mě něco, bez čeho zkrátka nemůžu být. Někdo vidí vědomosti a poznání v knihách, já v cestování. To, co se naučíte na cestách, vám nikdo ve škole do hlavy nedostane, o tom prostě žádná. K cestování jsem byla vedena vlastně už úplně od malička a rodiče mě vždy, pokud se samozřejmě nejednalo o nějakou šílenost, v mých cestách podporovali. A myslím, že můžu říct, že cestování má také opravdu velký podíl na tom, jaká jsem, jak vystupuju, přemýšlím a jednám. Dokážu se z ničeho nic rozhodnout, že v ten a ten den zkrátka někam odcestuju. Setkala jsem se už s různými názory, možná jsem až moc velkej snílek, ale podle mě je to všechno jen o prioritách, nadšení, zápalu a takové té naivní, ale mocné víře. Zkrátka všechno jde, když se chce a člověk o to opravdu stojí. Z každý sebemenší příležitosti se dá vykouzlit zázrak! Asi takovou největší zábranou, která stojí mezi lidmi a jejich sny jsou peníze a já netvrdím, že nejsou vůbec potřeba, to ne, ale rozhodně nejsou tak velkou překážkou, jak se může zdát. V dnešní době můžeme narazit na spoustu serverů nabízející akční ceny letenek, hotelů, anebo můžeme využít internetových portálů jako například Plná Peněženka, díky kterému se vám peníze z nákupu doslova vrátí zpět. PlnáPeněženka.cz umožňuje získat až 15 % peněz zpět z ceny nákupů, což je podle mě super a hlavně na tomto portálu najdete všemi dobře známý booking.com, který pravidelně využívám k rezervaci ubytování nejen v zahraničí, ale i letecké společnosti jako Vueling. com, s kterým jsem letěla v březnu do Barcelony, nebo Lufthansa. Za zmínku určitě stojí i Invia.cz, kterou taky poměrně často moje rodina využívá právě k rezervaci dovolených u moře. A víte co? Plnou Peněženku můžete využít i na nákup jídla, drogerie, elektroniky a taky oblečení. Můžete si vybrat z českých, ale i zahraničních e-shopů jako jsou například Asos, Choies nebo Romwe. Získané peníze se budou střádat na vašem profilovém účtu a vy si je poté budete moct nechat  vyplatit na váš bankovní účet. Podle mě je to skvělý způsob jak ušetřit peníze. Jak už jsem říkala, stačí jen chtít. Tou největší překážkou nejsou peníze, ale my samotní.

 
SHARE:

13 komentářů

  1. Csetovani je vazne neco neuveritelnyho a na to, kolik mi je let, tak jsem toho taky nevidela zrovna malo, jinak skvely fotky, vazne nadherny!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný, inspirativní článek! :) Já cestování miluju, ale teď už necestuju tolik jako dřív, třeba letos jsem ani nebyla za hranicemi, ale tak nějak mi to nevadí, zrovna teď nemám potřebu poznávat cizí země, ale naopak si užívám té krásy, kterou máme tady u nás v Čechách :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. O Plné peněžence jsem doteď neslyšela, takže díky za tip :D a pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. úžasný článok! :) ako ty aj ja milujem cestovanie a keby môžem, tak stále by som chodila na nejaké výlety alebo spoznávacie cesty :D len nemám veľmi s kým, no tiež by som nemala problém zo dňa na deň sa rozhodnúť ísť niekam :) myslím, že je to super využiť toto cestovanie hlavne keď je človek mladý a tiež súhlasím, že sa dá nájsť aj lacnejšia cesta či už v ubytovaní alebo v letenkách :)

    OdpovědětVymazat
  5. Plná Peněženka je fakt super! Funguje to jak má a já jsem zatím ušetřila fakt dost peněz :)

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig