čtvrtek 6. října 2016

STRIPES

Tak jo, pojďme ještě jednou naposledy předstírat, že je léto a Vánoce nejsou v podstatě za dveřmi. Po pravdě moc nevím, jak to vypadá s počasím v Česku, ale u nás svítí sluníčko a je příjemně na triko se svetrem. Docela paradox, protože mi před odjezdem všichni vtloukali do hlavy, že ve Skotsku slunce neuvidím jak je rok dlouhej a jediný, co potřebuju je pláštěnka. Hmm...ne! I přesto, že mě podzimní nálada ještě nijak nepohltila, je třeba myslet na Halloween, kterej letos poprvé v životě budu slavit v plné parádě a tím pádem musím vymyslet nějaký kostým, no ne? Za jakýkoliv nápady vám budu moc vděčná! :) No a kdybych se měla vyjádřit k samotnýmu outfitu, řekla bych snad jen to, že je jednoduchý, pohodlný a hlavně teda letní!
Can we pretend that it's still summer and Christmas aren't basically around the corner? To be honest, I don't really know what's the weather like in Czech Republic, but Scottish weather has been treating us very well recently. Sun is shining and you are perfectly fine with sweatshirt. Before I left to Scotland everybody told me that I wouldn't see sun in ages. They all were wrong! Even though I haven't recognized the autumn atmosphere yet, It's necessary to think about Halloween I'm going to celebrate in its full for the very first time this year. Any costume suggestions? :) And to review my outfit, I would say that it's simple, comfy and especially summery!
 
 
 Dress - Pull&Bear
Shoes - Primark
Bag - C&A
SHARE:

3 komentáře

  1. Úžasný outfit! Držím palce, ať vymyslíš nějaký super kostým :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny outfit jako vzdy, moc inspirativni, jen skoda, ze je u nas takovy pocasi a nedal by se nosit!
    Co takhle jit za nejakyho hippieka, to je docela kreativni nemyslis?
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. tie šaty sa ti veľmi hodia, to ti dosť závidím, že je tam ešte dobre pretože sme z krátky nohavíc prešli na zimné bundy asi počas jedného týždňa. ;)

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig