pondělí 2. ledna 2017

WINTER WONDERLAND

Konečně to venku vypadá jako opravdová zima a já si samozřejmě nemohla odpustit nafotit pár tematickým fotek. Když už jsme u té zimy, hlavou se mi honí myšlenka trávení vánočních svátků a Silvestra ve Finsku, konkrétně v Laplandu u Polárního kruhu, sídle Santy Clause. Nebylo by to skvělý? Upřímně mě zas tak moc nelákají Vánoce v tropech, na rozdíl třeba od novoročních oslav. Tíhnu spíš k obrázku zasněžené krajiny a dlouhému vysedávání u krbu. Jak se na to díváte vy?
// It's finally looking like winter outside and I definitely couldn't miss an opportunity to take some thematic photos. Talking about winter, I'm really considering the idea of celebrating Christmas holidays and New Year's Even in Finland someday. I'd like to stay on the Artic Circle, in Lapland, where the official office of Santa Claus is situated. Wouldn't it be awesome? I'm not really keen on spending Christmas in tropical places unlike the New Year's Eve to be honest. I tend to a picture of picturesque landmarks covered in snow and cosy evenings spend by a fireplace.   What about you?         

    
Backpack - Primark 
Jeans - Topshop
Coat - H&M
                                                                                                                
SHARE:

5 komentářů

  1. Tiež radšej niekde pri teplom krbe :) zimné fotky sú nádherné a ten šak takisto!

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež radšej niekde pri teplom krbe :) zimné fotky sú nádherné a ten šak takisto!

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, krasny fotky, zasnezena krajina je vzdycky super misto na foceni! Moc se ti to povedlo. ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Tie fotky sú nádherné! A moja predstava ideálneho silvestrovského večera? Švédsko + chat + krb + čaj + deka + filmy + poriadna zima = ♥

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig