pondělí 13. března 2017

FUTURE PLANS and FOOD INSPO

Punk is not dead, a to stejný platí o mým blogu, i když k tomu nemá zase tak moc daleko. Z "blogerskýho" stylu života už jsem vypadla, nenaplňovalo mě to. Rozhodla jsem se být víc já a míň blogerka, kterýma se to všude jen hemží. Tenhle článek rozhodně nemyslím nijak zle, chci vám ním jen sdělit, že ačkoliv se může zdát, že můj blog upadá, není tomu tak, jen hledám trochu jinou cestu, kterou se vydat a snad už v příštím postu zjistíte víc. :)
//Punk is not dead and so is my blog even though it may look otherwise. I fell out from the "blogger lifestyle" that didn't make me happy anymore. I decided to be more myself than a blogger you can spot on every corner nowadays. I'm not intending to offend anyone by this article, I just want to let you all know that although it may seem that my blog is in decline, it's not like that. I'm just trying to figure out the directions I want to aim my blog to and find the right way of expression and self-presentation. I promise to tell you more about it very soon. :)
 
A ne, food bloggerkou, i když čas od času neodolám se s vámi podělit o své výtvory, nikdy nebudu! Právě se díváte na pár náhodných jídel, který jsem v poslední době měla a aby v tom nebyl takovej zmatek, vezmeme to pěkně od začátku, tedy od snídaně.
//And nah, I'm not turning into a food blogger even though I really enjoy to share some food pictures with you time to time. Let's start from the very beginning...breakfast!

Většinou snídám ovesnou kaši vařenou v mandlovém/ kešu/kokosovém mléce. Hlavním důvodem, proč jsem se rozhodla pro rostlinné alternativy je to, že mi místní (skotské) kravské mléko jednoduše nechutná.
//Most of the time, oat meal - oats cooked in almond/cashew/coconut milk is what my breakfast consists of. One main reason why I decided to replace cow milk with plant-based alternatives is simple. I just don't like the taste of Scottish milk.
 
 Smoothie bowls jsou skvělá věc a snad se někdy dokopu i k tomu, udělat si vlastní smoothie, i když ty od Innocent jsou bezkonkurenční.
//Smoothie bowls are great.  I will hopefully push myself to make home-made smoothie one day, however those ones from Innocent are so delicious.

 Někdy je má snídaně postavená na jogurtu s ovesnými vločkami a čas od času nepohrdnu ani "nana cream".
 //My breakfast is sometimes based on yoghurt and oats and I can't despise "nana cream" either.
 
 Těstoviny na všechny způsoby, to je prostě láska, ať už na oběd, k večeři a nebo prostě jen tak. Špagety s krémovou rajčatovou omáčkou jsem si zamilovala, a těstoviny s rozmačkaným avokádem a rajčaty jsou taky skvělý.
//Pasta is never-ending love, either for lunch, dinner, or just like that. Spaghetti with tomato sauce were delicious and so was pasta with mashed avocado and chopped tomatoes.

 Salát s baby špenátem, humusem, kuřecím masem a mangem chutnal skvěle.
// A salad with baby spinach, hummus, chicken and mango was amazing.

 A tyhle kapsy plněný červenou řepou a mozzarellou (+ zbytky baby špenátu a rajčat)  jakbysmet!
//And these toastie pockets filled with beetroot and mozzarella cheese tasted amazingly as well!

 Do Pakory jsem se zamilovala a to hlavně v kombinaci s batátama.
//I fell in love with combination of pakora and sweet popatoes.

SHARE:

6 komentářů

  1. To vypada vsechno skvele, hlavne to posledni jidlo bych si okamzite dala! :)
    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to doopravdy úžasně, hned bych si dala :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja som v poslednej dobe zmenila pohľad na to moje blogovanie a viac si užívam voľno s inými vecami než s blogom, ale písať blbosti ma nikdy neprestane baviť :D Tak ti závidím tie tvoje raňajky, pretože ja som srašne lenivá niečo také robiť, ja skončím vždy pri jedení musli s mliekom či banánom s bebe dobré ráno :D Musím dostať do svojho života ovocie a zeleninu, pretože od kedy som na výška, veľa jej nevidím a myslím, že to na mňa vplýva dosť zle... Inak tie špagety ti závidím, tu na intráku nie sú veľmi šikovní a tak som špagety nemala už poriadne dlhú dobu aj napriek tomu, že cestovina je láska!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako takhle, co jsem na vysoký, tak jsem nucená si vařit, protože tady něco jako jídelnu nebo tak nemáme. Poslední dobou mě to čím dál víc baví a dokonce se to dá i jíst! :D Taky mám absolutní svobodu v tom,co jím, protože je jen na mě, co si koupím a uvařím, takže ovoce a zeleninu jím každý den, protože bez toho prostě nemůžu být. Hlavně teda to ovoce, na tom jsem doslova závislá. A s blogovaním souhlasím, taky si nedovedu představit vůbec nic nesdílet se světem, jen na to chci jít v budoucnu trošku jinak. :)

      Vymazat
  4. Tie kapsy plnene červenou repou a mozzarellou vyzerajú fantasticky! :)

    dazzlera.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig