neděle 18. června 2017

SUMMER VIBES

Šortky, tílka, šaty...konečně! Šíleně jsem se na tohle období těšila, ale taky mi přijde neuvěřitelný, jak rychle ten rok uběhl a že už mám první rok na výšce za sebou. Letos žádný velký plány na léto nemám, zatím mám naplánovaný dva výlety a zbytek vyplyne nejspíš tak nějak v průběhu. A co vy, jaké jsou vaše plány? :) 
P.S. Ráda bych poznala nějaký nový lidi, takže kdyby se mnou chtěl někdo z Olomouce nebo vlastně odkudkoliv zajít na kafe/na burgra nebo se vypravit na nějakej výlet, budu moc ráda. :)

//Shorts, tank tops, dresses...finally! I was looking forward to this season so much, but it's crazy how fast has this year gone by and I can't believe that the first year at university is over. I don't have any big plans for this summer to be honest. I have two trips planned so far and I'm still not really sure how I'm going to spend rest of the time. What about you? What are you up to this summer? :)


  Jacket - Thrifted
Top - Brandy Melville
Shorts, Belt, Sunnies - Primark

SHARE:

5 komentářů

  1. Fakt ti to moc moc slusi! Hlavne ty kratasy s paskem jsou top!!! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Tebe to leto fakt pristane, ja sa budem snažiť neumrieť v nasledujúcich horúčavách :D Na leto plány zatiaľ nemám, asi nejaké výlety po Slovensku, snáď sa čosi podarí.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to pristane. A neboj, uletí to, že ani nebudeš vedieť ako. Ja som sa "náhodou" ocitla už v poslednom ročníku výšky a vôbec neviem ako :DD :D

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. parádny outfit :) strašne sa mi páčia tie šortky :P nejaké nové by sa mi teraz na leto zišli .. a ani ja nemám zatiaľ žiadne plány ... budem hlavne brigádovať a uvidím, čo bude :D

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig