čtvrtek 13. července 2017

LANZAROTE

Ahoj ahoj! :) Omlouvám se za delší odmlku, ale poslední dva týdny jsem byla na cestách, a to nejprve na surftripu na Lanzarote, odkud jsem se rovnou přesunula na pár dní do německýho Heidelbergu za kamarádkou. Po docela náročný a tak trochu dobrodružný cestě jsem dnes dojela domů s kupou fotek a hlavně zážitků. Vezmu to teda asi hezky popořadě a přiblížím vám můj týden plný surfování, slaný vody v dutinách, písku v uších, výletů a dobré nálady. Kromě pondělí jsem surfovala každý den, neopren se stal mou druhou kůží a ve vodě jsem byla jako doma. Večer jsem padala do postele vždycky úplně mrtvá, ale panebože jak já to miluju! Před samostatným surftripem už jsem párkrát surfovala a nějaký základy jsem měla, ale až teď jsem si pořádně osvojila správnou taktiku a za celý týden udělala, myslím, velký pokrok. Kromě surfování jsme si našly čas i na několik výletů po ostrově a nějaký ten relax na pláži.
//Hi everyone! It's been a while since my last entry and I'm sorry for that. The reason why I haven't posted pretty much anything in past few weeks is that I was travelling. First of all, I went to Lanzarote for a surftrip and then headed straight to Heilderberg in Germany to spend some time with a friend of mine who I hadn't seen in ages. Anyway, I returned home today's morning with a lot of photos to share and even more experiences. So let's start from the very beginning and that is my week full of surfing, trips and good mood spent in Lanzarote. I was surfing every single day except Monday. Everyday I went to bed completely dead, but omg I love it so much! I had surfed before the surftrip a couple of times and I had already known the basis of it, but only in Lanzarote I became familiar with right tactics and improved a lot! Apart from surfing we found some time to explore the island a bit and also to enjoy some relax on the beach.

Caleta de Famara


Lanzarote mě okouzlilo, a to především svými vulkanickými scenériemi a pohodovým způsobem života. Oblast Famara je perfektním místem na surfování, na hlavní ulici najdete hned několik půjčoven a surfařským škol a v celý vesnici snad není nikoho, kdo by nevlastnil surf a nejezdil nakupovat na longboardu. Naopak Costa Teguise je klasickým turistickým letoviskem s restauracemi, obchody a písčitou pláží.
//Lanzarote amazed me by its volcanic scenery and the laid back way of life. Famara is the perfect place for surfing, there are a lot of surfing schools and surf rentals on the main street a there is no one in the village that doesn't own a surf board or doesn't go grocery shopping by other mean of trasport than a longboard.

 Costa Teguise
Teguise
 Mirador de Haria 
 Parque Nacional de Timanfaya 
Arrecife
Jameos del Agua

SHARE:

15 komentářů

  1. Úžasný fotky! byla jsem tam když jsem byla malá, teď bych hned jela surfovat. Válíš :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto krááásné fotky! :) Hned bych se tam jela podívat! :) Já teď jedu do berlína, taks e moc těším i na něj! :D

    LifestyleBirdie

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, hrozne rada by som sa chcela naučiť surfovať. Moc ti to pristane!

    https://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Pokud se naskytne příležitost, určitě neváhej...je to naprostá paráda. :)

      Vymazat
  4. Jé, supr fotky, letos taky jedu, do Peniche, tak se těším. :)

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig