pátek 27. října 2017

BLACK HOODIE //ENG

Krásné ráno, no teda spíš už poledne! Dnešní den jsem se rozhodla pojmout dost produktivně a konečně si vyprázdnit hlavu od těch všech myšlenek a nápadů, které mi neustále šrotují v hlavě. Poslední dobou mám pocit, že jsem se konečně našla, stanovila si svoje cíle a rozhodla se nemarnit čas a prostě jít za tím, co jsem si vysnila. Momentálně pracuju na několika projektech, ať už osobních, tak těch do školy. Nejlepší na tom ale je, že školní práce a moje zájmy jsou tak moc podobné a propojené, že na sebe nezávisle navazují a já mezi nimi nedělám žádný rozdíl. Kromě toho se snažím oprášit španělštinu, kterou jsem od maturity v podstatě vůbec nemluvila, a tak jsem si hned z rána naordinovala hodinku gramatických cvičení, čtení a rozšiřování slovní zásoby. Měla jsem v plánu jít si zaplavat na bazén, ale místo toho jsem šla na půl hodinky projet na longboardu podzimem zbarvenou alejí, kterou mám hned za domem. Za chvíli to vidím na oběd a odpoledne strávím ve škole! :) Jaký je váš pátek? Mimochodem v poslední době jsem se našla ve velkých mikinách a více sportovních outfitech. Je to tak pohodlný a pořád to vypadá skvěle!

//Good morning! I've decided to be really productive today and finally sort out that mess of  thoughts and ideas in my head. I feel like I've finally found myself, set up my goals and decided not to waste time and simply work on  what I've dreamt of! I'm currently working on some projects, both personal  and academical ones, and the best thing about it is that they all are so closely connected regardless of their purpose. Apart from that, I'm trying to dust down my Spanish that I haven't really spoken since I graduated. That's why I started my morning with one hour of Spanish grammar exercises, reading and vocabularly. I was also planning to go to a swimming pool this morning but I went out with my longboard to have a ride though autumnal-coloured alley instead. I think I will have lunch soon and then go to uni! :) How is your Friday going? By the way, I've foud myself in hoodies and more sporty looks lately. It's super comfy but still looks great!


Hoodie - Trasher Magazine
Jeans - New Look
Boots - Deichmann
SHARE:

3 komentáře

  1. To jsi dobrá! Taky musím být víc produktivní :D A velký mikiny jsou super, nejen, že dobře vypadají ale jsou hlavně pohodlný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je to dost oříšek no, ale většinou jsou produktivní dny ty vůbec nejlepší! :)

      Vymazat

Blog Layout Designed by pipdig