středa 15. listopadu 2017

DUBLIN - video & notes to myself //ENG

Jak jste se mohli dočíst v minulým článku, minulý týden jsem se vypravila objevovat Dublin a dnes bych s vámi, kromě videa, chtěla sdílet i pár postřehů z mýho výletu.
//As you probably know, I went to Dublin last week. I've already told you what sights and places I visited, and today it is a travel video that I'm going to share with you. But most importantly, I have to share few notes I made during my trip with you as well.


1. Spát v hostelovým pokoji pro 16 lidí není úplně nejšťastnější volba, ještě když je vaše postel situována těsně u dveří a během dvou a půl dní jste tam neviděli denní světlo.
//Sleeping in a hostel room with other 16 people is not the best idea, especially when your bed is right next to the entrance and you can barely see a thing because of the lack of light.
2. Sedět v letadle na prostředním sedadle vedle dvou hot, ale úplně cizích týpků může znít dost lákavě, ale né když jste extrémně unavení a hlava vám padá na jedno, nebo druhý rameno a z pusy vám ukapává slina. :D
//Sitting on a plane next to two hot guys can sound like a fairytale, but not when you're extremely tired and you find yourself leaning on one of them every three minutes.
3. Jo a ještě k tomu hostelu. Všichni nadšeně vypráví, jak se v hostelech hned skamarádí, ale já většinou ani netuším, s kým v tom pokoji vlastně jsem a když při příchodu nadšeně pozdravím, nikdo mu ani neodpoví. :D
//Talking about hostels. I've never really experienced having fun with my roommates, I've never actually spoken to any of them indeed. Or better said, they haven't even answered my exciting "hello" when entering the room.
4. Cestovat sama je skvělý, nebýt na nikom závislá a dělat si co chci. Zároveň je ale fajn mít někoho, s kým se v dané destinaci můžete potkat. Například já se v Dublinu setkala s kamarádkou ze střední a z další kamarádkou ze Skotska, která shodou okolností vyrazila do Dublinu ve stejným termínu jako já.
//Travelling on your own is great. I love not being dependent on anyone, but on the other hand, it's cool to have someone you can meet up with. I met up with my friend from high school who is currently working in Dublin and with other friend from Scotland who was visiting Ireland at the same time as I.
5. Nikdy si nedávejte zlatej řetízek do pouzdra na mobil, pokud ho nechcete stratit!
//Never put a gold necklace into your phonecase if you don't want to lose it!
6. Nepijte vodku, když vám nechutná a dělá z vás jinýho člověka!
//Don't drink vodka if you don't like and if it makes you act like a completely different person!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blog Layout Designed by pipdig