pondělí 5. března 2018

A WEEK TO REMEMBER

Nedávná blogová (ne)aktivita asi mluví sama za sebe. Poslední týden jsem se téměř nezastavila, událo se toho tolik, že to má hlava stále ještě vstřebává, a obohatil mě o spoustu nových zážitků a zkušeností. Byla jsem šťastná...nefalšovaně šťastná, volná, inspirovaná a s tímto pocitem jsem i vystupovala z letadla na Aberdeenském letišti, které mě uvítalo silným studeným větrem a chumelenicí. Ale víte co, i když jsem jen v teniskách a koženkové bundě téměř zmrzla na kost, nevadilo mi to. Byla jsem vděčná za vše, co mi život přinesl, za všechny možnosti, co mi nabízí.


Vše to začalo Londýnem, poznáváním nových míst, nových chutí, koncertem Kyga, který byl naprosto neuvěřitelný a dokonce jsem se našla i v jeho video rekapitulujícím celou evropskou tour! Po jednom dni doma v Aberdeenu jsem odletěla do španělské Málagy, místo toho ale nouzově přistála v Seville. I přes počáteční potíže to bylo kouzelný a všechno byl tak, jak má být.


Berte to jako takovou malou ochutnávku a už brzy se můžete těšit na podrobnější články plné fotek a hlubších dojmů. :)

SHARE:

2 komentáře

  1. Londýn, tak tam bych se jednou chtěla určitě podívat. Celkově, cestovat, poznávat nové místa, novou kulturu... To by byla paráda. Bledá závist s tím cestováním :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spojení Česko-Londýn je v dnešní době mnoho za super ceny. :)A celkově cestování není nic, co by nemohl dělat každý, stačí jenom opravdu chtít.

      Vymazat

Blog Layout Designed by pipdig