úterý 31. prosince 2013

The end and new beginning

Je poslední den tohoto roku. Co se stalo, stalo se a už se to nedá vrátit. Rok 2013 přinesl několik nečekaných událostí, šťastné i smutné momenty, emoce, zklamání, lásku a nová přátelství. Doufám, že se v nové roce na blogu konečně dočkáte nějaké Giveaway, budu se snažit častěji přispívat svými outfit posty a také zapracuju na celkovém vzhledu blogu. Také bych vám, všem mým čtenářům i nečtenářům chtěla poděkovat za vaši přízeň a krásné komentáře, jste mou velkou oporou, jste má druhá rodina♥. Přeji vám vše dobré do nového roku, štěstí, lásku a hlavně to zdraví! Krásný nový rok! :)
 
A tady je můj rok 2013...
 
Leden
Dostala jsem ''smártfoun'', začala závislačit na instagramu,poznala jsem známé blogerky a tím se mi vlastně docela změnil život.
 
 
 Únor
Absolvovala jsem lyžák, sblížila jsem se s bezvadným klukem, kterej zas tak bezvadnej nebyl. Hodně jsem fotila a byl to strašně fajn měsíc.
 
 
Březen
 Byla zima, sníh a mráz. Já jsem své volné chvíle trávila s již zmiňovaným ''bezvadným klukem.''
 
 
Duben
''Bezvadný kluk'' už tak bezvadný nebyl, chvíle pohody a štěstí skončily. S kamarádkou jsme chodily na procházky, fotit a hodně jsme si povídaly.
 
 
Květen
Naše vycházky setrvávaly, odpoledne jsme trávily venku. Pořád se mi hlavou honila stejná věc a stejné jméno, na které jsem nemohla zapomenout.
 
 
Červen
Měsíc balkonových koktejlů, opalování a nových plavek. Založily jsme si s kamarádkou internetový obchod. Nosila jsem korálky ve vlasech a až nadmíru používala heslo ''ALOHA''
 
 
 Červenec
Jela jsem do Prahy, kde jsem si koupila tenisky s vysokou podrážkou. 10 dní jsem strávila v Řecku. Byla jsem opálená jak nikdy a přejezená jídla typu ryba, salát, těstoviny.
 
Srpen
Nudila jsem se jak nikdy. Zjistila jsem, že mám vlastně jen jednu kamarádku, s kterou jsem strávila týden na chatě. Chodila jsem jen tak ven s foťákem a ostavila narozeniny.
 
 
Zaří
Nejlepší měsíc strávený ve Španělsku, poznala jsem zase něco nového a seznámila se s novými lidmi. Nakupovala jsem v barcelonském Topshopu, koupala se v Atlantiku a pila Starbucks ♥
 
 
Říjen
Významný měsíc! Založila jsem si blog, což bylo to nejlepší, co jsem mohla udělat. Poznala jsem spoustu blogerek, začala si fotit outfity, ochutnala jsem vanilkovou Colu a řekla si, že budu  mít super břicho, vyfotila si ho a šla se najíst.
 
 
Listopad
Dala jsem si červenou rtěnku, vyfotila se s dýní. zamilovala se do velké šály a prožila nádherný podzim.
 
 
Prosinec
Navštívila jsem Vídeň, byla ve Forever21, koupila si 1. věc v ZAŘE a měla závěrečnou kolonu.
 

 

 

 

 
 
SHARE:

4 komentáře

  1. Tyhle článku čtu děsně ráda! Taky chystám rekapitulaci až se dostanu k počítači :-) a přeji ať je letošek ještě lepší!!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju:) Tobě také krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  3. Great photos, I'm smiling when I look at them, you look very pretty ;)

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig