úterý 10. února 2015

Workout Routine



Ahoj! Dnes bych chtěla volně navázat na můj lednový příspěvek. Vy, kteří jste mému blogu už nějaký ten měsíc věrní jistě tušíte, co bude následovat... Po velké pauze bych teď chtěla začít opět poctivě cvičit a žít zdravěji. Mým největším problémem však je vzdát se toho, co mám ráda, tedy dobrého jídla. Ok... mrkev, avokádo a humus se nikdy nevyrovnají pizze, štrůdlu a dortíku. Uvidíme. Fotky jsem vyfotila proto, abych mohla sledovat svůj vývoj od začátku až dokonce. Takže tohle jsem já, na začátku mojí dlouhé cesty k vysněnému ideálu. 
A taky jsem si říkala, že bych se s vámi mohla podělit o cviky, které dělám. :)
Dvakrát týdně chodím na power jogu, což je opravdu super věc.
Všechny ostatní dny cvičím zhruba půl hodinky podle sebe a youtube videí. Kombinuju cviky na stehna se cviky na břicho a do budoucna se chci víc zaměřit na kardio. Každému vyhovuje něco jiného, ale pokud vás zajímá, tak tyto videa jsou asi má nejoblíbenější:
Vždy odcvičím dvě videa. Vždy jedno na stehna a druhé na břicho nebo kardio. K tomu přidám ''sumo'' dřepy, vlastní cviky na břicho a někdy kliky. A samozřejmě by to nešlo bez mé oblíbené hudby! :)
 
 Doufám, že se vám článek líbil a snad i trochu pomohl. Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o vaše cviky či videa. :)
SHARE:

6 komentářů

  1. Víš, Jani, takhle vypadají většinou fotky holek na konci té cesty za dobrou postavou, ne na začátku :D just sayin :D jinak jsem ale ráda, že mi zrovna hummus fakt chutná víc než pizza :D

    OdpovědětVymazat
  2. Musím jen souhlasit s předchozím komentářem...Jsi hubeňoučká, drobná, zkrátka přesně po postavě, kterou máš, touží většina holek...ale vím, že je to zbytečné psát :) Tak hlavně,ať jsi spokojená Ty a cvičení Tě baví :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s Klárkou, takhle by to mělo vypadat na konci, ne? Jinak nevím, kam až hodláš dojít, když teďka vypadáš takhle krásně hubeně a akorát tak svalnatě :) Já jsemtak nějak došla k tomu, že trápit se za vysněnou postavou prostě nemá smysl, neb bych si tak musela odpírat tolik věcí, že by pak ten život ani neměl moc cenu. Krom toho, stejně umřu :D Ale přeju hodně štěstí a spokojenosti :)
    nekdejinde.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně no, taky takhle přemýšlím,ale nevím,jestli je horší odpírat si věci,který miluju, nebo být v těle, se kterým nejsem spokojená.... A děkuju moc :))

      Vymazat

Blog Layout Designed by pipdig