pátek 12. června 2015

America

 
 Poslední týden byl pro mě hodně stresující, co se školy a učení týče. Zjistila jsem, že moje nervozita téměř ze všeho není tak úplně normální a v životě mi bude dělat (dělá) problémy. Pokud někdo z vás ví, jak bych s nervozitou mohla bojovat, dejte mi vědět. :) Teď už jen pár slov k outfitu. Tenhle typ kalhot si zkouším v různých obchodech už asi od konce zimy a nikdy mi žádné vyloženě nepadly do oka. Většinou mi byly velké v pase nebo vypadaly až moc jako pyžamo. Až minulý týden jsem na tyhle tmavo modré narazila v Háemku a musím říct, že jsou to ty nejpohodlnější kalhoty vůbec!
 
 

Crop top - Bershka
Trousers - H&M
Sandals - H&M
SHARE:

10 komentářů

  1. ó. veľmi veľmi skvelé. najlepší outfit, najlepšie nohavice ♥ a veľmi mi to evokuje také to hippie leto)! nádherná si ♥

    OdpovědětVymazat
  2. je to hrozne pekny, Jani :)
    a s tou nervozitou to mam taky a prijde mi, ze nejakej tip co by na stopro fungoval asi ani neni. spis jde o to, ze ty sama si posouvas urcity hranice a casem se to v necem zlepsi. chce to proste rikat si, ze o nic nejde, ne vzdycky to sice pomaha, ale hlavne to nezvdavat! mne treba dost pomohla brigada v knihkupectvi. na zacatku jsem byla brutalne vyklepana, ze jsem nedokazala ani vratit penize, ale zvyknes si. a taky premyslim o psychousovi. vazne, myslim, ze neni od veci si o tom promluvit s nekym nestrannym :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem po takových kalhotách toužila a pak jsem to vzdala :D tyhle jsou ale fakt super a pěkně jsi je nakombinovala :) A s nervozitou fakt nevím, samotné by se mi to hodilo, ale jak píše Barča, je dobrý si posouvat hranice. V jedné knížce jsem četla "každý den udělej něco, z čeho máš strach". Myslím, že tak drsní na sebe být nemusíme, ale čas od času je dobré se hecnout a člověk je pak opravdu silnějsí. Sice nepřestaneš nervovat, ale asi budeš nervovat z míň věcí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja taktiež neviem ako sa s mojou nervozitou vyrovnám v budúcnosti, lebo teraz mi to veľmi nejde! Tie nohavice sú úžasné a aj ten top na očaril ♥

    OdpovědětVymazat
  5. skvely outfit a ty kalhoty jsou skvele!

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig