čtvrtek 3. září 2015

AUTUMN INSPIRATION

Ahoj všichni! Dnešní post jsem pojala trošku jinak, než jste možná zvyklí. Jelikož se blíží podzim a s ním i nová inspirace, rozhodla jsem se vám ukázat několik kousků, které v mém podzimním šatníku postrádám a nějaké podobné, nebo dokonce stejné bych si ráda pořídila. Kromě toho jsem vybrala pár outfitů, které jsem našla na tumblr a něčím mě zaujaly. Řekla bych, že se jedná převážně asi o mom jeans, které jsem si zamilovala a začala preferovat namísto klasických skinny jeans.
 
To, že léto končí rozhodně neznamená konec cestování. Já bych se ráda podívala do Budapešti a do Drážďan na přelomu podzimu a zimy a rozhodně využiju každou příležitost se zase někam, ať už třeba jen kousek za hranice, podívat. O cestování jsem se ale zmínila hlavně k vůli aplikaci "Been", do které můžete zaznamenávat státy, které jste navštívili a sledovat tak, kolik procent z celého světa a jednotlivých kontinentů jste už viděli. Rozhodně doporučuju! :)
 
 No a nakonec bych chtěla ještě zmínit písničku, kterou jsem si v poslední době oblíbila a poslouchám ji pořád a pořád dokola. Tady je:  J-MAN - DON'T STOP 
 
P.S. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám tento typ článků líbí, respektive chtěli třeba nějaký další. :)
SHARE:

6 komentářů

  1. Skvělé kousky (nejen) na podzim! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tuhle appku si dost určitě stáhnu :) a Jani, už jsem to někam psala, ale zopakuju to- od tebe mě baví jakékoli články :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvela inspirace na outfity;) akorat na podzim:)
    been aplikaci mam a pouzivam, je skvela:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o Realash zde:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelá inšpirácia. Tie topánky mám už dlho vyhliadnuté ^^ !

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig