neděle 20. září 2015

GLASS

Dnes to bude opět outfit, tentokrát v kombinaci s mým oblíbeným crop topem, který už mám v šatníku poměrně dlouho a v létě pro mě byl nepostradatelný. Na blogu se však moc neobjevil, tak bych to teď chtěla napravit. Abych pravdu, řekla, poslední dobou se mi z hlavy vytratila veškerá inspirace, a to nejen, co se módy týče. Nosím to stejné pořád dokola, většinou nějaké jednoduché kousky, v kterých se cítím pohodlně po celý dlouhý den. Dřív jsem brala oblíkání jako koníček a něco, s čím si můžu vyhrát a projevit tak svou osobnost, poslední dobou však směřuji spíše k původnímu smyslu oblékání se. Sama ani nevím proč...no, vlastně vím. Změnily se mi určité priority. Času není tolik, co bývalo (ano, zase ten nekonečný boj s časem :D), ráno si raději pospím o pár minut dýl, než abych vymýšlela, co si obleču a večer se snažím jít spát, co nejdřív to jde. Pevně doufám, že podzim přinese alespoň špetku nové inspirace a já vás neunudím tričkem a džínama.

 
 
Crop top - Brandy Melville
 Jeans -Topshop
Shoes - CCC
Hat - H&M
 
SHARE:

7 komentářů

  1. Ale i ta tvoje "jednoduchost" je strašně pěkná a neobyčejná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas s Klarissou! Líbí se mi ten sestřih. :) Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Ten crop top má skvelý strih aj farbu, určite by sa mi cez leto hodil + ten náhrdelník to robí o čosi zaujímavejšie! Úplne chápem tvoj momentálny postoj, taktiež občas odchádza inšpirácia a únava ma zabíja, ale už sa teším, keď sa ochladí natoľko, aby som na seba mohla vziať svoj obľúbený jesenný kabát a potom sa na blogu neobjaví nič iné než on ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit :) klobouky miluju!

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  5. najviac sa mi paci ten nahrdelnik!


    Pozyvam na GA o serum na rast mihalnic, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig