pátek 23. října 2015

Autumn favourites

Jak už vám název napovídá, dnešní post bude o mých podzimních oblíbencích, tedy věcech, které jsou pro mě v tomto období nepostradatelné. Začnu asi takovou podzimní klasikou - svetry. Svetr je na podzim mou druhou kůží a když nevím, co na sebe, první volba padne vždy na něj. Poslední dobou mi ale všechny svetry a vlastně úplně všechno přijdou zbytečně předražené, proto čas od času zabrousím do sekáče, kde se dají sehnat opravdu super kousky.


Za zmínku určitě stojí i tahle semišová sukně ze Zary, kterou jsem si zamilovala jak k vůli barvě, tak i střihu. Celkově mi tenhle trend "návratu do sedmdesátek" sedl.

 
Nikdy jsem nebyla úplnej blázen do kosmetiky a většinou se držím stále těch stejných produktů. Čas od času mám ale chuť na změnu. V Háemku jsem narazila na tuhle tužku na obočí a vzhledem k tomu, že ta moje stávající byla už v opravdu hrozném stavu, řekla jsem si, že ji vyzkouším. Ze dvou odstínů, které tam měli, jsem si vybrala ten tmavší (Chocolate Brown). Sice je malinko světlejší, než jsem předpokládala, ale jsem s ní spokojená.
 

 No a nakonec to bude tahle tužka na rty od Essence v odstínu "Soft Berry", kterou bych mohla nosit denně.
 
 
SHARE:

14 komentářů

  1. These are such nice favourites , especially love the skirt :)
    Feel free to check out our latest post x
    LOOK LOVE WEAR

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju svetry a nevíce tyto jednoduché a kombinovatelné barvy :))

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tím, že oblečení mi přijde poslední dobou také nějaké předražené a přiznám se, že až na dva větší nákupy v létě si skoro nic teďka nekupuji... Hodně mě zaujala ta tužka na obočí.. Konkrétně by mě zajímala ta světlejší.. Jsem modrooká blondýna, takže i obočí mám hodně světlé a ať si dám cokoli, vypadá to vážně hrozně.. Ale vyzkoušet bych nějakou určitě chtěla :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta světlejší bude, podle mě, ok pro blondýnky :) Jak jsem psala, už i ten tmavší odstím je malinko světlejší, než se zdá.

      Vymazat
  4. Nejradši bych se do všech těch svetrů zachumlala :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek, krásné fotky... Krásný blog :)) Jinak tužky na rty od Essence mám moc ráda :)

    Sprchový krém Weleda

    OdpovědětVymazat
  6. Sukýnka je krásná a svetříky se na zimu určitě budou hodit :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Mám to tak podobně) bez svetrů na podzim bych se rozhodně neobešla. Chci se zeptat jaká je ta tužka z HM?Zrovna nějakou hledám, ale z HM kosmetiky nic nemám, tak nevím jaká je kvalita a pokud se raději nevyplatí investovat do jiné osvědčené značky. :)

    http://eviijournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s ní moc spokojená, drží dobře celý den a podle mě se vyrovná i dražším značkám! :) No a ten kartáček na druhé straně je super.

      Vymazat
  8. Ty svetry jsou skvělé a tužky od Essence jsou překvapivě dobré, nosím je jen tak třeba přes balzám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  9. tie ceruzky od Essence mám asi 4 a naozaj mi držia dlhšie ako tie od MaxFactor. :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig