úterý 23. února 2016

GOING ON

Tak jo, základní otázkou dnešního dne je, jaké typy postů vás baví nejvíc. Já osobně nejraději čtu a zároveň i píšu různý postřehy a zážitky z cest. Každý ale vyhledává něco jiného, takže budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, co byste tu chvěli vidět častěji, a nebo třeba naopak vůbec. Takže tak. :) Další bod se bude týkat mých vlasů, protože už dorostly do délky, kterou já považuju za dlouhou. Přemýšlím teď co s nima udělat a vlastně jak moc je vůbec zkrátit. Nějaké tipy? :) Tak jo...to by mělo být všechno, užijte si fotky. :)
 
// The most important question of this day is what kind of posts do you like the most? Personally, I love both reading and writing articles about traveling with bunch of pictures. The thing is that everybody is interested in something different, so I would like you to write me what are you fancy about to see on my blog or maybe of which kinds of posts should I be aware of. Secondly, I´m thinking about cutting my hair because I already find them way too long. Any ideas? :)
 

 Dress - New Yorker
Jacket - Reserved
Jeans - Topshop
Beanie - H&M
Boots - Stival
SHARE:

9 komentářů

  1. Simple, but nice outfit :) Perfect! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Ja veľmi rada čítam úryvky zo života ľudí, ale taktiež ma lákajú články na nejakú tému, ja v skutočnosti nemám vymedzené témy, ktoré rada čítam, ale úprimne si rada prečítam hocaký názor či zážitok o osoby, ktorá mi je sympatická, ako napr. ty ♥ A inak ten top je dokonalý! Skvelá farba, strih, jednoducho wow, to by som fakt brala!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou super, hned bych si je také koupila :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je super - ten top/šaty sú super v poslednej dobe sa mi páčia rozparky či už na tričkách alebo šatoch .
    Mňa bavia ouift články - ale na tvojom blogu píš o tom čo ťa baví a nič tým nepokazíš ! :)
    Vlasy by sa mi páčili asi ako na fotke v menu "about me " také nad plecia a vedela by som si u teba predstaviť aj nejaké farebné konce :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor! :)) Právě o barevných koncích přemýšlím, takže je docela možný, že to tak nějak nakonec dopadne! :-D

      Vymazat
  5. Tak já bych ocenila i víc článků o kosmetice nebo péči o pleť, ale nejvíc mě u tebe baví outfity ;). A vlasy bych zkrátila zase na nějaký to mikádo, taky už cítím potřebu něco šmiknout :D.
    Mimochodem, skvělé prostředí :).

    OdpovědětVymazat
  6. Super kombinace!! :) Pohodlný a stylový.

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig