neděle 7. února 2016

LONDON N°2


Druhá část fotek z Londýna je tady. 31. prosinec, poslední den roku 2015, byl opravdu nabitý. Hned po snídani jsme metrem dojely na Piccadilly Circus, ze kterého jsme zamířily do China Town. Původně to vlastně nebyl ani tak náš záměr jako spíš omyl a špatná orientace :D Pokračovaly jsme k Hyde parku, kterým jsme prošly do čtvrti Kensington, která je známá svými bílými domy a naopak taky těmi cihlovými. V první části jsem psala, že Shoreditch patří mezi má oblíbená místa v Londýně, Kensington se k nim bez pochyb řadí také! Na Kensington volně navazuje Notting hill, kde kromě bílých luxusních domů najdete i celé barevné. Naše kroky dál vedly přes Portobello Market na autobusovou zastávku, odkud jela přímá linka až do Camden Town. Jízda to byla docela dlouhá, ale z dvojpodlažního doubledeckeru byl skvělej výhled, takže jsem většinu času strávila s nosem přilepeným na skle. Camden town byl skvělý, ale až moc přelidněný. Metrem jsme poté dojely na Covent Garden, odkud jsme se přesunuly na kafe do Costy a poté na Oxford street, kde jsme měly v plánu přečkat až do půlnoci, jenže protože všude zavírali v už sedm, tak jsme si pouze nakoupily nějaký jídlo a jely zpět na hotel. Okolo desáté jsme znovu vyrazily do centra a zaujmuly místo ke sledování novoročního ohňostroje. A asi takhle nějak vypadal konec našeho skvělého dne a roku zároveň! :)

// The second part of pictures from London is here! 31st of December, the last day of the year, was really busy. We went to Piccadilly Circus right after breakfast by tube. Then we aimed to China town, although it wasn't our intention at first, it was because of our bad orientation :D After that we continued towards Kensington through the beautiful Hype park. Kensington is well known for both it's snow-white houses and the brick ones. To be honest, I literally fell in love with this district. We walked through Notting hill and Portobello Market to a bus stop where we caught a straight line to Camden Town. Camden was amazing but crowded. Then We went to Covent Garden and Costa to grab some hot coffee because we were getting  a bit cold. After that we aimed to Oxford street as we planned to stay in the city centre  till midnight. Unfortunately, almost every shop and all cafés close at 7pm, so we just bought some food and went back to the hotel we stayed in and around 10pm came back to the centre to watch the fireworks. So this is how the end of both your amazing day and the year 2015 looked like! :)
 
You know Forest Gump, don't you? :)
 
Bean boozled challenge done haha. The ''disgusting'' flavors weren't actually that disgusting, except rotten egg and stinky socks though! :D
 
Guess how was this pic taken...or better not :D
 
SHARE:

1 komentář

Blog Layout Designed by pipdig