úterý 2. února 2016

STRIPPED

V letošních povánočních výprodejích jsem toho bohužel bohudík moc nesehnala. Snad jediným kouskem, který mě zaujal byla tahle košile, která připomíná spíš pyžamo a je docela možný, že to původně pyžamo opravdu bylo. Whatever. Dalším mým oblíbencem je bezpochyby tenhle svetr, kterej mě už několikrát zachránil od každodenního ''Nevím, co na sebe'' problému. A boty? Ty už jsou minulostí, protože se záhy rozpadly a byly okamžitě nahrazeny novými - lepšími!♥ A abych nemluvila jen o oblečení, v posledním týdnu jsem viděla jak 8 Hrozných, tak The Revenant, což jsou v poslední době asi nejvíc probírané filmy. A co na ně říkám? Oba se mi moc líbily a doufám, že Leo toho Oscara konečně dostane, protože kdo jinej než on? :D Co vy? Viděli jste?


//I haven't bought a lot of clothes in After Christmas sales this year. Actually, I only got one piece which was the stripped shirt or pyjamas I'm wearing in this outfit. Expect the shirt, I have been loving this super comfy and warm sweater lately. It has been my saviour from cold mornings and especially from ''I have no idea what to wear'' situation for many times already. And my boots? Well, they already are history because they got broken a few day ago. Luckily, I got new ones immediately.  Let's move to an another topic. I would like to mention that I've seen both 8 Horrendous and The Revenant this week which have been like the most discussed movies recently and I really liked them! I hope that Leo will finally win an Oscar award! :D What about you? Have you already seen them?
 

Shirt - New yorker
Jeans - Topshop
Sweater - C&A
Beanie - H&M
SHARE:

10 komentářů

  1. Ten sveter a košeľa sú vážne perfektné! Ja som bola na Revenant a bol to vážne skvelý filmový zážitok, bola som napätá od začiatku do konca a tie zábery boli neskutočné, Leo si to tentoraz vážne zaslúži, keď nie už za tento film, tak neviem za čo iné. Ja sa teraz chystám aj na Danish Girl, tak som zvedavá ako to pôjde ďalšiemu nominovanému na Oscara.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)Ano, Danish Girl mám taky v plánu a jsem na to fakt zvědavá!

      Vymazat
  2. ten svetr je peckovej! a leovi to přeju ikdyž jsem revenant ještě neviděla. ale mám ráda beara grillse, takže se mi to určitě bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta košile je hrozně super! Sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig