pátek 4. března 2016

DOUBLE DENIM LOVE

Když jsem na sobě měla  ''double denim''  poprvé, nikdy by mě nenapadlo, jak moc si kombinaci dvou džínových kousků oblíbím. Dalším překvapením pro mě pak byl fakt, že opět nacházím cestu ke kalhotám s nižším pasem. Zrovna tyhle jsem našla v temných hlubinách mé skříně, když jsem si třídila oblečení a při zjištění, že se do nich pořád vlezu, jsem je opět začala nosit. Na rtech mám tu nejlepší tekutou rtěnku od Dermacolu, která drží opravdu jako přibitá po celej den, ať už se s vaši pusou děje cokoliv! ;)
 
// When I wore ''double denim'' outfit for the very first time I had no idea how much I will love it! Another surprise to me was the fact I'm starting to like low rise trousers again. For example, I've found these ones deep in my wardrobe and when I found out that they still fit me I started to wear them again. By the way, I was wearing the best liquid lipstick ever by Dermacol which sticks on your lips all day long!

 
Jeans - Ann Christine
Boots - Deichmann
Jacket - Reserved
Shirt - Pimkie
SHARE:

6 komentářů

  1. Tie fotografie sú úžasné, veľmi ti to pristane! Ja som nenašla asi ešte tú správnu kombináciu denimu, ktorá by mi lichotila.

    OdpovědětVymazat
  2. krásna bundička, je to nová kolekcia v Reserved ?

    OdpovědětVymazat
  3. super outfit a krásný nový design blogu!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig