sobota 2. dubna 2016

BARCELONA - Day one & Day two

Krásnou sobotu všem! Dnes mám pro vás další barcelonskej článek a tentokrát to bude takový menší ohlédnutí za prvním a druhým dnem. :)
 
//I guess that Saturday's perfect for another post from beautiful Barcelona I visited last week. I will show you some  pictures from both the first and the second day. :)

DAY ONE

Jelikož jsme do Barcelony přiletěly asi okolo jedné hodiny odpoledne a do hotelu se dostaly tak kolem třetí, rozhodly jsme se strávit zbytek dne na vrcholku Montjuic s úžasnými výhledy na celou Barcelonu a také olympijským stadionem. Na večeři jsme si potom daly tapas a já konečně ochutnalo tolik opěvovanou Amorino zmrzlinu a byla naprosto výborná.

//Since we landed in Barcelona at 1pm and arrived in our hotel around 3pm, we decided to spend the rest of the day in beautiful Montjuic with amazing views  all over Barcelona. We also saw an Olympic stadium witch was nearby. For dinner we had tapas and I finally sampled the famous Amorinno icecream and it was absolutely delicious!
 

DAY TWO

Druhý den jsme zahájily návštěvou jednoho z úchvatných domů Gaudího, vybraly jsme si Casu Pedreru.
 
// We started our second day by visiting one of Gaudi's breathtaking houses. We choose Casa Pedrera for our visit.


Došly jsme až na Plaza Catalunya, přičemž jsme míjely Casa Batló - další slavný dům architekta Antonia Gaudího.
 
// Then we made it to Plaza Catalunya and we also passed by another Gaudi's building called Casa Batló.


 Na Plaza Catalunya jsme navštívily nějaké obchody a daly si kávu, abychom mohly vyrazit po přelidněné La Rambla na trh La Boquería.
 
// At la  Plaza Catalunya we visited some shops and grabbed a coffee in order to get ready for crowded street called La Rambla and the famous market La Boquería.
 
 
Z La Rambly jsme odbočily na Plaza Real.
 
//While walking through La Rambla we took a look at la Plaza Real.
 

Došly jsme až k moři, kde jsem si pochutnala na ovoci z La Boquería.
 
 //We made it to a seaside where I ate all fruits I bought at La Boquería.


Posledním bodem na programu byla gotická čtvrť, odkud jsme došly zpátky na Plaza Catalunya a metrem se přesunuly do našeho hotelu. A navečer jsem si šla ještě zaplavat a relaxovat do hotelového bazénu. :)
 
// The last point on our list was the Gothic quarter from where we came back to Plaza Catalunya and take an underground back to our hotel.

SHARE:

1 komentář

  1. Mám chuť si hneď pobaliť veci a ísť do tohto jedinečného mesta ❤
    Skutočne prekrásne fotky ❤
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig