sobota 28. května 2016

MY SKIN CARE ROUTINE

Krásnou sobotu všem! Dnešní článek bude trošku jiný, než byste tu mohli očekávat. Rozhodla jsem se vám ukázat mou kompletní rutinu péče o pleť čištěním počínaje a make-upem konče. Tak jdem na to! :)
Večer se odlíčím micelární vodou od Biodermy a následně pleť vyčistím buď gelem od Vichy, nebo mýdlem se stříbrnými ionty.
Pleť následně ošetřím přípravky na akné, které mám bohužel podmíněno převážně geneticky a úplně mi nezmizí asi nikdy. Kdyby někoho zajímalo, co mi na akné pomohlo, klidně napište. :) Skinoren aplikuju v tenké vrstvě na celý obličej, Zineryt pouze lokálně na jednotlivé pupínky. Oba přípravky jsou bohužel pouze na předpis. Někdo by řekl, že aknózní pleť je hodně mastná, opak je ale pravdou. Proto, když mám pocit, že je pleť přesušená, hydratuju ji krémem od Eucerinu.
 Ráno si obličej omyju pouze vodou. Teprve nedávno jsem se naučila používat podkladovou bázi a myslím, že je změna opravdu znát. Používám Baby Skin od Maybelline. Poté štětcem aplikuju BB Cream od Garnieru a pořádně ho rozetřu.

 Na výrazné nedokonalosti použiju korektor, který mám z Primarku a jsem s ním moc spokojená.
 
Kromě primeru jsem nedávno začala používat i o něco málo světlejší tekutý korektor pod oči, na okolí nosu a čelo na projasnění. Někdy tento krok už ale ani nedělám. :)
Poté vše zapudruju. Používám Stay Matte od Rimmelu.
 Takovou třešničkou na dortu už je potom jen rozjasňovač, který používám ojediněle, spíše jen na nějakou speciální příležitost. Místo klasického rozjasňovače nanáším bílý třpytivý stín nad lícní kosti a na střed nosu.
 ....A tohle by bylo k pleti všechno. :) Aby celé mé líčení bylo kompletní, upravím si obočí pomocí tužky a gelu, oči zvýrazním řasenkou a většinou přidám na rty balzám v kombinaci s mou oblíbenou tužkou na rty od Essence (05 Soft Berry). :)
Doufám, že se vám článek, i když to bylo trošku něco jiného než obvykle, líbil a pokud budete mít zájem, můžu něco v podobném duchu ještě někdy vymyslet. :)
SHARE:

1 komentář

  1. mame velmi podobnu rutinu, tiez pouzivam sebium vodu od Biodermy, cistiaci gel najcastejsie Vichy alebo Bioderma, ja pouzivam Skinoren len lokalne a kremiky na suchu plet :)

    Pozyvam na velku letnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig