čtvrtek 23. června 2016

I'M CZECH

Nikdy jsem nebyla moc velký vlastenec a vždy snila o životě v zahraničí. Ale paradoxně teď, když se tyhle sny pomalu stávají skutečností, mi má rodná země nějakým způsobem přirostla k srdci. Tím víc po úterním výletu do Jeseníků, kam jsme se vydaly s kamarádkou. Šly jsme z Karlovy Studánky po žlutě značené stezce na Ovčárnu, z které jsme potom pokračovaly na Praděd. Zpáteční cestu jsme zvolily po modré stezce a celkem jsme ušly asi 20 km. Já jsem byla celou cestu ohromená nádhernou přírodou a především vodopády, které nás po většinu cesty provázely. Strašně jsem si užívala překonávání lávek, žebříků a různých balvanů...to je prostě moje :D Tento příspěvek beru i za takové rozloučení s mou domovinou, protože zítra odlétám na dva měsíce na Mallorcu. Taky bych vám tímto chtěla připomenout, ať nezapomenete odebírat můj youtube kanál, protože právě po dobu, co budu pryč nebudu pravděpodobně tady na blogu tak aktivní, ale za to na youtube budu pravidelně publikovat videa. :) Můžete se však ještě těšit na pár článků, které mám v zásobě. :)
 
 
SHARE:

5 komentářů

  1. Také jsem nikdy nebyla velkou vlastenkou a toužila po životě v cizině. Poslední dobou se to ale úplně obrátilo a nikdo by mě nikam moc nedostal :) Každopádně ty si moc Mallorcu užij! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. mam to dost podobne. : )
    jinak, na 2 mesice? jaky mas plan? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Woow, to je nádhera! Čechy jsou stejně nejkrásnější! Myslím, že přesně znám ten pocit, který popisuješ, nedávno jsem se vrátila z Thajska a hned si toho domova vážím víc, teď se taky na dva měsíce chystám pryč a už teď vím, že se mi bude stýskat a budu se na Česko těšit :) Cestování je úžasné v tom, že nám ukáže, jak krásně se tu vlastně máme :)

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig