pátek 14. října 2016

THREE YEARS

Víte co? Dnes jsou to už tři roky, co s vámi sdílím značnou část svýho života a snad nějakou tu dobu nadále budu. Jediný, co vám chci říct je děkuju! Děkuju moc za veškerou podporu, milý slova, komentáře a prostě za to, že tu jste se mnou!♥ Za ten měsíc, co jsem ve Skotsku už se mi nasbíralo několik fotek, co podle mě stojí za to s vámi sdílet. Tak jdeme na to? Jelikož nerada sedím na zadku, když mám celej novej svět přímo na dlani, ještě v září jsem se přihlásila na "Bennachie hike" nádhernou  přírodou a rozhodně to stálo za to. Pláž je jednoznačně mým nejoblíbenějším místem tady a mý kroky většinou vedou právě tam. No a na konec snad to úplně nejlepší...surfování! V Severním moři! V dešti! A jaký to bylo? Parádní. Sice úplně jiný než mý poprvé před dvěma lety v Cornwallu, ale zároveň stejně skvělý!
//You know what? Today It has been three years since I created my blog and started to share significant amount of my life with you. The only thing I want to tell you is big thanks! Thank you for all you support, kind words, comments and for being here with me!♥ I've taken some photos during the month I've spend in Scotland already and would like to share them with you today! So can we start? Since I don't like spending my spare time at home when there is so much to see, I signed up for "Bennachie hike" in September and it was so worth it! The beach is definitely my very favorite place in here and my steps usually lead right there. And least but definitely not last...surfing! In the North Sea! In rain! And how was it? Awesome! It was completely different than my very first surfing two years ago in Cornwall, but equally great though!

 
SHARE:

9 komentářů

  1. Jéé, tak to moc gratuluju k tří ročnímu výročí! :) Fotky jsou naprosto dokonalé ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju, sice te nectu tak dlouho, ale od te doby co te sleduju, tak doufam ze to dlouho bude!!! Fotky jsou krasny a vypada to, ze si to tam poradne uzivas a ja ti to jedine preju!!! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Skotsko mě upřímně nikdy moc nelákalo, ale když vidím ty fotky, pomalu měním názor :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě po pravdě taky nejdřív úplně nelákalo, jsem spíš na ty jižně položený státy, ale říkám si, že v životě se má zkusit tak nějak všechno a Skotsko mi přijde jako fajn změna od těch destinací, kam obvykle cestuju. Ta příroda a hlavně moře jsou tu ale opravdu úžasný, o tom žádná! :))

      Vymazat

Blog Layout Designed by pipdig