pátek 11. listopadu 2016

BERET

Tak tu máme po dlouhý době zase outfit, a to přímo  z Glasgow, kterej jsme včera společně s kamarádkou navštívily. O celým výletě do největšího města Skotska se ale dočtete v samotným článku a taky se můžete těšit na video! :) Protože se za posledních pár dní pořádně ochladilo, vytáhla jsem svou oblíbenou zimní bundu, přidala novou pletenou šálu a baret, kterej mi připadá jako takový fajn originální oživení každýho outfitu. A taky pořádně ujíždím na chokerech různých druhů a barev, tenhle růžovej je prostě láska! Jo a abych nezapomněla, tak nějak jsem jednoho dne zatoužila po změně, vzala nůžky, odbarvovač a vytvořila si úplně ten stejnej účes, za kterej jsem v březnu dala v kadeřnictví dva tisíce...aneb někdy je všechno až překvapivě lehký!
 //There is finally a new outfit post up on the blog! I took the advantage of the trip to Glasgow I undertook yesterday together with my friend and shot these pictures. I'll definitely tell you more about the whole trip later on! :) Since it's getting really cold, I wrapped myself warm in my favourite winter jacket, new knitted scarf and beret which I found quite cute! And yeah, I've been so into chokers recently. The pink one I'm wearing is just pure love! And last but not least, one day I just felt like I need a change, so I grabbed scissors, bleacher and created the exactly same hairstyle I paid two thousand crowns in hairdresser's  for in March...how easy?!
 
 
 Jeans - NewLook
Jacket - Reserved
Sweatshirt - H&M
Boots - Deichmann
Backpack, Scarf, Beret, Choker - Primark
 
SHARE:

4 komentáře

  1. tebe sa baret veľmi hodí, ja som na to ešte nenašla odvahu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, skvely outfit a hlavne super fotky, , outfit se na tebe moc hodi, musim souhlasit s alex, ale ja bych to asi takhle nezkombinovala! ;))
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig