pondělí 21. listopadu 2016

FORVIE SANDS

Minulej týden jsme se společně s mou spolubydlící vypravily snad na ten nejhezčí výlet vůbec, a to do přírodní rezervace Forvie Sands, vzdálený zhruba půl hodinku jízdy autobusem od města, ve kterým bydlíme. A co že vlastně bylo na to výletu tak skvělýho? Kromě toho, že rezervace je tvořená obrovskýma písečnýma dunama a vy si připadáte jako někde na poušti, můžete taky pozorovat tuleně, kteří buď plavou ve vodě, nebo se vyvalují na pláži. Ještě než jsme teda dorazily do samotný rezervace, zašly jsme se podívat na nedalekou pláž vhodnou právě na pozorování tuleňů, a že jsme jich teda vážně viděly!
//Last week my flatmate and I went on probably the most beautiful trip ever. After half an hour on the bus we found ourselves in Forvie Sands Nature Reserve formed by huge sand dunes, so one felt more like being in the dessert than in Scotland. Moreover, we could spot seals either swimming in the water or lying on the beach. Before we actually entered the reserve, we stopped at a beach nearby dedicated to seal watching and we  did really see a lot of them!

SHARE:

2 komentáře

  1. Woooow, pani, ty fotky jsou teda naprosto bozi, urcite jste si ten cas tam uzili, protoze to z fotek tak pusobi a to misto je naprosto genialni... ;))
    S laskou
    Sandra ze http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. To mi úplně připomíná, že jsem asi před 4 lety během mého života ve Španělsku publikovala podobný článek :) Krásné fotky! Užívej
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig