pátek 2. prosince 2016

MUSIC TIPS

Abych byla upřímná, můj hudební vkus je docela těžko definovatelný. Zkrátka poslouchám to, co se mi líbí a co lahodí mým uším. Ano, já vím...můj aktuální  playlist je dost zmatený a nesourodý, no vlastně stejně jako já.
//My music taste is quite hard to define. I simply listen to what I like and what sounds pleasantly to my ears. I know my current playlist is a mess, but at least it perfectly complement my rambling mind. So let me introduce you my current music favourites...

 Pokud hledáš nějaké opravdu dobré a chytlavé songy, ty následující jsou něco pro tebe!
//If you're looking for a good and catchy tunes, definitely go for these ones!

Každej určitě zná Born Slippy, no ne?  Následující dvojice je skvělá třeba na naladění se na párty. :D
//Everybody knows Born Slippy, right? These two songs are perfect pre-party tunes!
 

Pojďme se posunout o kousek zpět v čase...
 //Well, let's move a bit back in the time...
 
 
KYGO....Můj aktuálně nejoblíbenější umělec! Jeho songy poslouchám pořád dokola a dokola, hlavně jsem si teda oblíbila Cloud Nine mix, kterej jsem vám se rovnou i vložila! Vlastně mě nenapadá žádnej song, kterej by se mi od něho nelíbil, ty nejlepší jsou  pro mě ale nejspíš Serious, Carry me, Firestone a remix na Caravan od Passengera.
//KYGO....My favourite artist at the moment. I've been listening to his songs on repeat currently, particularly the Cloud Nine mix I will put  below. There's actually no song I don't like, but my favourites are Serious, Carry me, Firestone and a remix of Passenger's Caravan.


A nakonec je tu soundtrack z mýho úplně nejmilepšího filmu - Into the Wild, kterej je skvělej na  podzimní a zimní večery.
//And last but not least...the soundtrack from my favourite movie Into the Wild is perfect for cosy autumn/winter evenings.
 
  
SHARE:

1 komentář

  1. Je super, diky za tipy, v zime je nejlepsi poslouchat hudbu a vetsinu z tech pisnicek neznam a zmena je vzdycky dobra! ;)
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig