neděle 12. února 2017

FROZEN

Už je to přibližně 30 minut, co koukám na obrazovku bez nejmenšího ponětí, co psát, co s vámi sdílet a co vám říct. V posledních pár článcích jsem nechala svoje emoce vyplynout až moc na povrch a otevřela jsem se vám víc, než bylo třeba. Uvědomila jsem si, že nechci ze svého blogu dělat deník a už vůbec ne místo, kam si budu chodit vyplakávat! Každopádně k vám ale vždycky budu upřímná a prezentovat se budu taková, jaká vážně jsem i nadále! :) Tak jo, pojďme se posunout! Následující outfit jsme s kamarádkou fotily ještě když jsem byla v Česku a podle toho, co vím, sněhu tam teď není o moc míň než na fotkách. Bohužel skotská zima se od té české dost liší. Během ledna jsem bez problémů nosila jarní bundu a když vysvitlo sluníčko, zvládla jsem být jen v tričku. Během února se však ochladilo a déšť začal být na denním pořádku. Včera dokonce i maličko sněžilo, ale jelikož denní teploty nikdy neklesnou pod bod mrazu, během pár minut nebylo po sněhu ani památky.
//I've been staring at the screen for about 30 minute, trying to figure out what to write about, what to say, what to share with you. I went a bit too emotional and personal on the last few posts, but I realized that it is not what I want my page to be based on. I don't want to turn my blog into a diary, neither a place to cry my heart out! However, I'll always be honest to you and present myself the way I really am! :) Ok, let's move on! I shot this look together with my friend back in the Czech Republic, where snow apparently still seems to be the real thing. Unfortunately, the Scottish winter differs from the Czech one a lot. I could easily wear my spring jacket in January and when the sun showed up, I was brave enough to put my jacket off and let the sun reaching my skin. February has not been that warm so far, we have experienced a lot rainy days and it has snowed a tiny bity yesterday! However, temperature never goes under the freezing point during the day time.
 
Ráda bych věděla, jakej druh postů vás baví nejvíc a co byste tady na blogu chtěli vidět častěji? Taky mi můžete napsat, jak se máte a jaký jsou vaše momentální plány. :)
//I'd love to know what kind of posts do you like the most and what would you like to see on my blog more often? You can also tell me what you've been up to recently. :)
 

Jumper - H&M
Jeans - Newlook
Backpack - Primark
SHARE:

2 komentáře

  1. Moc ti to sluší, celá záříš :)! A já bych si s tebou tu zimu-nezimu klidně vyměnila, nensáším ten sníh :D. Konec už!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký outfit. Ten baťůžek je super!

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig