úterý 12. června 2018

FREE THE NIPPLE //ENG

Dnešní, tak trochu zakobaněný, den je skvělou příležitostí zůstat doma a dohnat resty, které se mi během těch dnů strávených u vody nebo v práci nastřádaly. Dokud jsem v Olomouci, budu se vás snažit čas od času zásobovat nějakými outfitovými fotkami, které, přiznávám, během roku dost zanedbávám. Zrovna na těch dnešních mám na sobě svou oblíbenou kombinaci denimu, materiálu, kterej miluju a v kterým se cítím dobře. Když tak na ty fotky koukám, nabízí se mi rovnou otevřít debatu na téma skrývající se pod tričkem. Já jsem člověk, který není proti nošení klasických podprsenek, ani proti vyjití si ven "na ostro". Pod určitá trička podprsenka vypadá líp, některá se mi nosí lépe bez. Někdy mám na podprsenku náladu, jindy zase ne.  Záleží jen na mém vlastním pocitu, už zmíněné náladě a celkovém vyznění konečnýho looku. Prosvítající bradavky u žen nepovažuju za nic vulgárního, je to část těla jako každá jiná, která je jen zbytečně sexualizována. Moc ráda si přečtu vaše názory v komentářích. :)



//Today's cloudy weather is the perfect excuse for me to stay home and get some work done. I want to take advantage of being in my hometown to shoot some outfit photos from time to time and share them with you because otherwise, I don't really get to take any throughout the year. On the photos below I'm wearing my all time favourite denim on denim combination that I feel so good in. Looking at the photos, I'd like to bring up a topic hiding under our T-shirts. I'm that kind of person who is both for wearing a bra and freeing your boobies. A bra definitely looks better under certain types of tops and T-shirts. On the contrary, some look better without it. Sometimes, I'm in a mood of wearing a bra, sometimes not. It all just depends on my own feeling and also the final look I'm aiming for that day. I definitely don't consider female nipples shining through a T-shirt being vulgar. It is a part of our bodies as any other and it's sexualization is exaggerated. Let me know in the comments what do you think. :) 


Sneakers - H&M
Top - Tally Weijl
 Shorts - Forever21
Jacket - Vintage Levis

SHARE:

3 komentáře

  1. moc ti to sluší a nemyslím si, že by viditelné bradavky byly něco za hranou nebo snad neslušného. Probírám to tady s mojím příťou a říká, že je to v pohodě, prý se to chlapům líbí a nepoohoršuje to nikoho))) A díky za inspiraci s botama, vybrala jsem si podobný https://www.eobuv.cz/damske/polobotky/sneakersy.html ale jsou trochu dražší, tak se zajdu podívat doHM na ty co máš ty. Díky Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za hezký komentář! :) Jsem ráda, že jsem tě mohla inspirovat a snad botky dobře slouží! :)

      Vymazat
  2. Jéé já tam dala špatný odkaz, jsou to ty v šesté řadě od Gantu. Pa

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig