pátek 15. dubna 2016

BRNO

Tak Jo, měla bych dělat snad tisíc věcí, ale ne zrovna to, co dělám teď...aneb předmaturitní nestíhání. Každopádně po dlouhé době je tu zase outfit a tentokrát bude spojený s mým výletem do Brna....
 
 
 Těsně před mým odletem do Barcelony jsem zjistila, že vlastně nemám žádný pohodlný jarní boty, který bych si mohla vzít s sebou. Dlouho jsem neváhala a rozhodla se pro Adidas Stan Smith, jenže v Olomouci jsem je nemohla nikde sehnat a jedinou mou  nadějí bylo Brno. Takže v sobotu jsem nasedla na bus a jela tam!
.....
Boty jsem sehnala během pár minut a za odměnu si dala parádní oběd. Pokud někdy budete v brněnské Olympii, na jídlo určitě zajděte do indické "restaurace", kterou najdete v horním jídelním patře. Stojí to fakt za to! :)

Konečně jsem taky navštívila tolik opěvovanou kavárnu SKØG, která mě naprosto okouzlila!Potřebuju se tam co nejdřív vrátit, abych mohla ochutnat to, co jsem za jednu návštěvu nestihla! :D Zatím můžu rozhodně doporučit čokoládový dort s čili, levandulovo-borůvkovou limonádu a v neposlední řadě skořicovou limonádu, která chutná jako tekutý štrůdl, ach♥.


A tady je můj outfit. Jelikož už to bude nějaký ten pátek a počasí se mění jak se mu jen zlíbí, mám na sobě ještě více méně zimní oblečení, takovou mou černo černou klasiku doplněnou hnědou kabelkou s růžovým pom pom přívěskem.


 Jacket, Shirt - Reserved
Jeans - Topshop
Top - Primark
Bag - C&A
 
SHARE:

10 komentářů

  1. Krásné fotky! :) A to tričko se mi líbí. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Třikrát hurá předmaturitnímu nestíhání :D A fotky jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja rozmýšľam o kúpe týchto topánok, ale ešte uvidím, čo mi padne do oka. Do SKOGU by som teda šla, vyzerá to tam úžasne! Dokonalá kabelka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Pokud budeš někdy v Brně, je to jasná volba! :D

      Vymazat
  4. Super článok a veľmi pekné fotky :) Bundička je perfektná! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Blog Layout Designed by pipdig