pondělí 21. května 2018

KISSES //ENG

Krásný pondělní večer! Doufám, že se máte báječně. :) Já jsem posledních pár dní trávila z velké části na brigádě a taky pracovala na jednom mém projektu, který mi dělá radost a brzy snad bude moct dělat radost i vám. Kromě toho se snažím co nejvíc věnovat natáčení videí na YouTube, kde jedno nové zrovna dnes ráno přistálo.

Ještě bych chtěla zmínit, že v rámci již zmiňovaného projektu jsem vytvořila facebookovou skupinu pro všechny, kteří se trápily či trápí se sebepřijetím, sebeláskou a vztahem k jídlu. Budu moc ráda, když se taky přidáte, ať se můžeme vzájemně podporovat a inspirovat. :)



//Hi everyone, hope you're having a great evening! :) I've been spending most of the time at my new part-time job these days, and I've been also working on one project that I'll share with you all very soon. Apart from that, I'm trying to invest as much time and effort as possible into video making and my YouTube channel.

I'd also like to mention that I've created a free Facebook page, as a part of the previously mentioned project, that welcomes everyone who has ever struggled with self-acceptance, lack of self-love, eating disorder, and who fancies joining a loving, supportive and inspiring community of people who empower each other. :)



Sweatshirt - H&M
Shoes - Adidas
Jeans - ZOOT
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blog Layout Designed by pipdig